NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu

NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu

NVIDIA, yapay zeka destekli DLSS teknolojisinin üç yeni oyun tarafından benimsendiğini duyurdu. Bu güncelleme, Steam'de en çok istek alan bir oyun dahil olmak üzere sevilen yapımlara DLSS desteği sağlayacak. DLSS, GeForce RTX ekran kartlarıyla oyunların grafik performansını artırarak hem grafik kalitesinde iyileşme hem de performans artışı sağlıyor. Yeni oyunlar arasında Manor Lords, Oddsparks: An Automation Adventure ve Welcome to ParadiZe bulunuyor. NVIDIA, RTX teknolojilerini içeren 500'den fazla oyun olduğunu belirtiyor ve RTX ekran kartı sahiplerinin daha fazla oyunda performans artışı yaşayacağını vurguluyor.

18.04.2024 21:09

NVIDIA'nın yapay zeka destekli DLSS teknolojisi benimsenmeye devam ediyor. Bu kapsamda şirket, üç yeni oyunun bu teknolojiyi desteklediğini duyurdu. Steam'de istek listesine en çok eklenen bir oyun dahil olmak üzere, sevilen yapımlar için DLSS güncellemesi verilecek.

NVIDIA DLSS destekleyen yeni oyunlar

Bilmeyenler için DLSS, GeForce RTX ekran kartlarıyla oyunların grafik performansını uyarlamayı hedefliyor. Grafiklerin, makine öğrenimi kullanarak daha yüksek çözünürlükte yeniden oluşturulmasını sağlıyor. Bu, hem grafik kalitesinde artış hem de performanstan kazanç sağlıyor.

NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu

Steam'de en çok istek alan oyun olan Manor Lords, 26 Nisan'daki lansmanıyla birlikte DLSS 2.0'ı destekleyecek. Orta Çağ şehir kurma-strateji oyunu; donanım açısından bilgisayarları zorlayacak gibi duruyor. DLSS desteği ise GeForce RTX sahiplerinin yüzde 47 performans artışıyla 4K'da oynamasına olanak tanıyacak.

123132132

DLSS desteği alacak bir diğer oyun ise Oddsparks: An Automation Adventure oldu. 24 Nisan'da Erken Erişim'e sunulacak yapım; keşif ve RTS öğelerinin karışımını içeriyor. Oyuncular, detaylı üretim atölyelerinde otomasyon oluşturmaya çalışacak.

Son olarak zombi temalı hayatta kalma oyunu Welcome to ParadiZe, DLSS ve DLAA desteğini sunan bir diğer oyun olacak. Oyun sahipleri sunulan yeni güncellemeyle birlikte performans artışları alacaktır diye düşünüyoruz.

NVIDIA, DLSS dahil olmak üzere RTX teknolojilerini içeren 500'den fazla oyun olduğunu ifade etti. Son entegrasyonlar, RTX ekran kartı sahiplerinin daha fazla oyunda performans artışı alacağını gösteriyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement