Sony 3d Odası, Bursa Nilpark'ta Açıldı! - Son Dakika
Teknoloji

Sony 3d Odası, Bursa Nilpark'ta Açıldı!

Sony 3d Odası, Bursa Nilpark\'ta Açıldı!

Önde gelen perakende zinciri Media Markt ve 3D devi Sony Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi!

22.07.2011 04:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki 17 mağazası ile dünya markalarını iyi hizmet kalitesi ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, eğlence ve "mercekten göze" 3D teknolojisinde dünya devi olan Sony işbirliği ile Türkiye'de bir ilke imza attı. Sony'nin yarattığı 3D dünyasını, tüketicilere en iyi şekilde yaşatmak hedefiyle 18 Temmuz 2011, Pazartesi tarihinde Bursa Nilpark Media Markt'ta özel bir Sony 3D Deneyim Odası açıldı. İlk kez perakende tarafında bir marka adına özel bir deneyim alanının yaratıldığı açılışa Sony Eurasia A. Ş. Genel Müdürü Mohsen Noohi, Sony Eurasia A. Ş. Satış Direktörü Erol Kayaoğlu, Media Markt CEO'su Nuri Topatan ve Satın Almadan Sorumlu Genel Müdürü Aziz Süzer katıldı. Açılışta, Sony özel kurduğu stantlar aracılığıyla, Media Markt ziyaretçilerine, 3D ürünlerini yakından tanıtma fırsatı da buldu.

Sony Eurasia A. Ş. Genel Müdürü Mohsen Noohi, "Bir eğlence şirketi olarak tüketicimize mercekten göze sunduğumuz ürün ve hizmetler zincirimiz ile ulaşıyor, onların hayatına değer katıyoruz. 2011 yılı, dünyada ve Türkiye'de 3D'nin yaygınlaşması, tüm tüketicilerimize ulaşması adına pek çok ilklere imza attığımız bir yıl olarak başladı, öyle de devam ediyor. Şimdi de Media Markt işbirliği ile Nilpark'ta açtığımız Sony 3D Odası aracılığıyla Bursalı tüketicilerimize, üç boyutlu teknolojik ürünlerimizin ayrıcalığını yaşama fırsatı sunacağız, mutluyuz" dedi.

Üçüncü boyuta, 20 m² odada, tam 12 farklı Sony 3D ürünü ile geçilecek

Büyüklüğü yirmi metrekare olan Sony 3D Odası'nda, iki adet Sony 3D BRAVIA TV KDL-46EX720, iki adet Sony 3D BRAVIA TV KDL-40EX720, bir adet Sony 3D BRAVIA TV KDL-52LX900 modeli bulunacak. Televizyonun yanı sıra tüketiciler, iki adet Blu-Ray BDP-S480, bir adet Handycam Video Kamera HDR-TD10, bir adet Cyber-shot DSC-HX7V dijital fotoğraf makinesi, bir adet Sony NEX-5 fotoğraf makinesi, bir adet PlayStation 3 oyun konsolu ve bir adet de Sony VAIO F serisi 3D VPC-F21Z modeli ile üç boyutlu deneyimi her alanda yaşama fırsatı yakalayacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Bilgi için: Media Markt

Telefon: (212) 410 75 01

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Sony 3d Odası, Bursa Nilpark'ta Açıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement