Star Wars: Dark Forces Remaster Şubat'ta Piyasaya Sürülecek - Son Dakika
Teknoloji

Star Wars: Dark Forces Remaster Şubat'ta Piyasaya Sürülecek

Star Wars: Dark Forces Remaster Şubat\'ta Piyasaya Sürülecek

Night Dive Studios, 90'ların ikonik FPS oyunu Star Wars: Dark Forces'un 28 Şubat'ta piyasaya sürülecek remaster sürümünü duyurdu. Yeni sürüm, 4K çözünürlük ve 120 fps'lik artırılmış kare hızıyla (PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC) oyunculara sunulacak. Ayrıca, geliştirilmiş dokular, iyileştirilmiş aydınlatma ve modern oyun kumandaları için optimize edilmiş güncellenmiş kontroller gibi yeni özellikler de bulunacak. Dark Forces Remaster, 2024 yılının Şubat ayında PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformlarında yayınlanacak.

25.10.2023 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Night Dive Studios, 90'ların ikonik FPS oyunu Star Wars: Dark Forces 'un 28 Şubat'ta piyasaya sürülecek remaster sürümünü duyurdu. System Shock remake gibi klasik oyunları remaster yapmasıyla tanınan Night Dive, 1995 yapımı Star Wars oyununa 4K çözünürlük ve 120 fps'lik artırılmış kare hızıyla (PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC) yeni bir soluk getiriyor.

Şubat ayında yayınlanacak Star Wars: Dark Forces Remaster sürümünde yeni nesil birçok özellik bulunacak

Remaster sürümü ayrıca geliştirilmiş dokular, iyileştirilmiş aydınlatma ve modern oyun kumandaları için optimize edilmiş güncellenmiş kontroller içeriyor. Bu özellikler jiroskop/hareket kontrolleri, gürültü geri bildirimi ve yeni bir silah tekerleği gibi platforma özgü özellikleri kapsıyor.

Ek olarak, Star Wars: Dark Forces Remaster ek oynanış zorlukları için bir dizi başarım/zafer sunuyor. Dark Forces'un hikayesi, Galaktik İmparatorluk'tan kaçarak Asi İttifakı'na katılan paralı asker Kyle Katarn'ın hikayesini anlatıyor.

Star Wars severlere müjde: Sevilen serinin 3. oyunu geliyor!

Görevi, İmparatorluğa sızmak ve onun Dark Trooper Project olarak bilinen gelişmiş stormtrooper ve savaş droidlerinden oluşan müthiş bir ordu kurma planlarını engellemek. Dark Forces, ilk Star Wars FPS oyunuydu ve o dönemde Doom'dan esinlenen göze çarpan oyunlardan biri olarak sevgiyle hatırlanıyor.

Dark Forces Remaster PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC'de 2024 yılının Şubat ayında yayınlanacak. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Star Wars: Dark Forces Remaster Şubat'ta Piyasaya Sürülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement