Ünlü YouTuber'dan OnePlus Open işkence testi - Son Dakika
Teknoloji

Ünlü YouTuber'dan OnePlus Open işkence testi

Ünlü YouTuber\'dan OnePlus Open işkence testi

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan OnePlus Open modeli, boşluksuz kapanma özelliği sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Ünlü YouTuber JerryRigEverything, OnePlus Open modelinin işkence testi videosunu yayınladı. Testte cihazın ekran çizilme testi başarıyla geçerken, kasa çizilme testi beklentileri karşılayamadı. Ayrıca, OnePlus Open'in teknik özellikleri de dikkat çekiyor. Modelde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 24 GB RAM, 2K ekran ve üçlü kamera dizilimi bulunuyor. OnePlus Open, Android 13 tabanlı OxygenOS Fold arayüzüyle tanıtıldı ve 1.699 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

02.12.2023 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan OnePlus Open modeli, boşluksuz kapanma özelliği sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. Ünlü YouTuber JerryRigEverything, OnePlus Open modelinin işkenci testi videosunu yayınladı. İşte detaylar…

Ünlü YouTuber'dan OnePlus Open işkence testi

JerryRigEverything tarafından gerçekleştirilen işkence testi, birden fazla aşamadan oluşuyor. İlk olarak ekran çizilme testi yapılan cihaz, 7. seviyeye kadar başarıyla ulaştı. Cihazın kasası metal olduğu için kasa çizilme testi ne yazık ki beklentileri karşılayamadı.

Ünlü YouTuber'dan OnePlus Open işkence testi

Ters bükülme testinden başarıyla geçen OnePlus Open, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. OnePlus, yeni katlanabilir modelinde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye yer verdiklerini duyurdu. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcide 1 adet 3.2GHz ARM Cortex-X3, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A710, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A715 ve 3 adet 2.0GHz ARM Cortex-A510 çekirdek bulunuyor.

24 GB RAM ve 2K ekran! OnePlus 12 bir ilke imza atacak

OnePlus, Open modelinde 6.3 inç boyuta sahip FullHD Plus dış ekran ile karşımıza çıkacak. Dış ekranın da 120Hz tazeleme hızına sahip olacağını belirtelim.

Üçlü kamera dizilimine sahip olacağı belirtilen modelde OIS özelliğine sahip 48 Megapiksel ana kamera, 48 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 64 Megapiksel (3x optik yakınlaştırma, 120x dijital yakınlaştırma) periskop kamera yer alıyor. Cihazın özçekim kamerasında ise 32 Megapiksel ve 20 Megapiksel lenslere yer verildi.

OnePlus Open, Android 13 tabanlı OxygenOS Fold arayüzüyle tanıtıldı. Bununla birlikte, cihazda 67W hızlı şarj teknolojisine sahip 4.805 mAh bataryaya mevcut.

OnePlus Open teknik özellikleriEkran7.8 inç (iç) 6.3 (dış), 2800 x 2208 piksel, 120Hz (Adaptif), HDR10+ sertifikalı, 2,800 nit parlaklıkMalzemeMetal çerçeve, cam arka yüzeyİşlemciQualcomm Snapdragon 8 Gen 2İşletim SistemiOxygenOS 13Kamera SistemiArka Kamera: 48 Megapiksel ana + 48 Megapiksel ultra geniş + 64 Megapiksel telefotoÖn Kamera: 32 Megapiksel (dış) 20MP (iç)Pil Kapasitesi67W hızlı şarj destekli 4,805mAhFiyat1.699 dolar (47 bin TL + vergiler)

OnePlus Open fiyatı ise 1.699 dolar (47 bin TL + vergiler) olarak belirlendi. İlk olarak Hindistan ve Çin gibi ülkelerde satışa çıkacakken, ülkemize ne zaman geleceği belirsiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Ünlü YouTuber'dan OnePlus Open işkence testi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement