Ankara'da Lavanta Bahçeleri Ziyarete Açıldı - Son Dakika
Yaşam

Ankara'da Lavanta Bahçeleri Ziyarete Açıldı

Ankara\'da Lavanta Bahçeleri Ziyarete Açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP) kapsamında kurulan lavanta bahçeleri ziyarete açıldı. Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi'nde hayata geçirilen proje, doğal bir fotoğraf platosu olarak kullanılmak üzere tasarlandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, lavanta bahçelerini yeni evlenecek çiftler ve ilgi duyan herkese ücretsiz fotoğraf çekimi için açtıklarını belirtti. Lavanta bahçeleri, anıları ölümsüzleştirmek isteyenlere hizmet vermeye başladı.

04.08.2023 11:53

Ankara Büyükşehir Belediyesince Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP) çalışmaları kapsamında kurulan lavanta bahçelerinin açıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi'nde 2 bin 700 dönüm alanda hayata geçirilen projenin devam eden çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının amaçlandığı ifade edildi.

Çeşitli tarım faaliyetlerinin yapıldığı tarım kampüsüne kurulan lavanta bahçelerinin doğal bir fotoğraf platosu olarak kullanılması amacıyla ziyarete açıldığı kaydedilen açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ifadelerine de yer verildi.

Yavaş, "Çok yakında Başkent'e hediye edeceğimiz BAKAP'ın lavanta bahçelerini, yeni evlenecek çiftlerimiz ve ilgi duyan herkese ücretsiz fotoğraf çekimine açıyoruz." ifadelerini kullandı.

Lavanta Bahçelerinin anıları ölümsüzleştirmek için hizmet vermeye başladığını sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu bir paylaşımla duyuran Yavaş, "Ankara'da Lavanta Bahçelerinin tam da mevsimi. Çok yakında Başkente hediye edeceğimiz BAKAP'ın lavanta bahçelerini, yeni evlenecek çiftlerimiz ve ilgi duyan herkese ücretsiz fotoğraf çekimine açıyoruz. Güzel anları ölümsüzleştirmek için tüm hemşehrilerimizi Gölbaşı Karaoğlan Mahallesi'ne bekliyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Ankara'da Lavanta Bahçeleri Ziyarete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement