Burger King Van Şubesine yapılan saldırı kınandı - Son Dakika
Yaşam

Burger King Van Şubesine yapılan saldırı kınandı

Burger King Van Şubesine yapılan saldırı kınandı

Van Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Filistin'e destek yürüyüşü sonrası bir grup tarafından taşlanan ve camları kırılan Burger King Van Şubesini ziyaret ederek, saldırıyı kınadı.

20.11.2023 11:15  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Filistin'e destek yürüyüşü sonrası bir grup tarafından taşlanan ve camları kırılan Burger King Van Şubesini ziyaret ederek, "Bir kaç kişi gitmiş Burger King'in camlarını kırmış, çalışanlara sataşmış, orada oturan çocukları korkutmuş. Ben onları da kınıyorum. Böyle protesto olamaz" dedi.

Hafta sonu Van Filistin'e Destek Platformu organizasyonuyla " Gazze'ye Işık Ol" meşaleli yürüyüşü yapılmış, Türkiye ve Filistin bayraklarıyla yürüyüşe katılan binlerce kişi Maraş Caddesi'nden Beşyol Meydanı'na varmıştı. Yürüyüş sırasında bir grup, Maraş Caddesi üzerinde bulunan Burger King Şubesine saldırmış ve restoranın camları kırmıştı.

Yaşanan saldırının ardından Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Burger King Şubesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Kandaşoğlu, saldırıyı yapanları kınadı. Kandaşoğlu, "Evet İsrail'i hepimiz büyük bir nefretle kınıyoruz. Katliamın bir an önce son bulması için gece gündüz dua ediyoruz. Hepimiz mazlum Filistin halkının yanındayız. İnanın katliam görüntüleri yüreğimizi parçalıyor. Ama burada esnafın suçu ne? Bir kaç kişi gitmiş Burger King'in camlarını kırmış, çalışanlara sataşmış, orada oturan çocukları korkutmuş. Ben onları da kınıyorum. Böyle protesto olamaz. Şunu iyi bilin, Van esnafı hiçbir zaman sahipsiz değildir. Kimden gelirse gelsin kabul edemeyiz. Bugün Burger King'e gittim, çalışanlara geçmiş olsun dileklerimi ilettim" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Burger King Van Şubesine yapılan saldırı kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement