İslahiye'de depremzede kadınlar Filistin'e destek için kermes düzenledi - Son Dakika
Yaşam

İslahiye'de depremzede kadınlar Filistin'e destek için kermes düzenledi

İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, İsrail'in saldırısına maruz kalan Filistinlilere destek amacıyla kermes düzenledi. Kadınlar tarafından hazırlanan ev yemekleri ve tatlılar satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelir, Filistin'deki kardeşlere ulaştırılacak.

04.11.2023 14:52  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZIANTEP'in İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, İlçe Müftülüğü organizasyonuyla İsrailin saldırısına maruz kalan Filistinliler'e destek amacıyla kermes düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin vurduğu İslahiye'de İlçe Müftülüğünün 'Türkiye Filistin'in Yanında' sloganıyla 9 ayrı noktada düzenlediği yardım kermesine kadınlar yaptıkları tatlı ve yiyeceklerle destek verdi. Kermeste kadınların hazırladığı ev yemekleri ve tatlılar satışa sunuldu. İlçe Kaymakamı Mehmet Soylu, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahdet Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşkır ve yerel yöneticilerin katıldığı kermeste kadınlara duyarlılığından dolayı teşekkür eden İlçe Müftüsü Hasan Kiraz, "Bu kermesin büyük anlamı var. İlçemiz yakın zamanda büyük bir felaket yaşadı. Depremzede vatandaşlarımız Filistin'deki acıya kayıtsız kalmayarak ilçe müftülüğümüz koordinesinde organize olarak 9 noktada kermes gerçekleştiriyoruz. Kermesten elde edilecek gelir, Filistin'deki kardeşlerimize ulaştırarak onların yaralarına bir nebze de melhem olacaktır" dedi.

İslahiye\'de depremzede kadınlar Filistin\'e destek için kermes düzenledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam İslahiye'de depremzede kadınlar Filistin'e destek için kermes düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement