Uçak rötar yaptı, yolcular isyan etti: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız? - Son Dakika
Yaşam

Uçak rötar yaptı, yolcular isyan etti: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?

Bir hava yolu firmasının rötar yapan uçakta uzun süre bekleyen yolcularına yemek servisi yapmaması üzerine yolcular isyan etti. Saatlerce uçak içinde bekleyen yolcular, "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?" diyerek duruma tepki gösterdi. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.

02.03.2024 18:59  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir hava yolu firmasına ait tarifeli uçak, iddiaya göre rötar yaptı. Uçak içinde uzun süre bekleyen yolcular ise duruma tepki gösterdi. Bir yolcu, uçaktaki kabin görevlisiyle tartışarak, "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?" dedi. Yolcular ise kabin görevlisiyle tartışan kadın yolcuyu alkışlayarak destekledi.

RÖTAR YAPAN UÇAKTAKİ YOLCULAR İSYAN ETTİ

İddiaya göre İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sabah saatlerinde kalkması gereken tarifeli bir uçak, sis nedeniyle öğle saatlerinde kalktı. İlk olarak rötar nedeniyle havalimanında, daha sonra ise uçak içinde bekleyen yolcular, duruma tepki gösterdi.

Uçak rötar yaptı, yolcular hava yoluna tepki gösterdi: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?

"YEMEK GELMEDEN UÇAĞI NASIL KALDIRIRSINIZ?"

Bir kadın yolcu, kabin görevlisiyle tartışarak "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız? Saatlerdir bekliyoruz. Uçak kaçırmamak için ne bir yerde oturabildik, ne yemek yiyebildik." dedi. Kabin görevlisinin ise "Şu an şartlar bunlar, eğer uçmak istiyorsanız uçabilirsiniz, istemiyorsanız inebilirsiniz." demesi bardağı taşırdı.

YOLCULAR ALKIŞLARLA HAVA YOLUNU PROTESTO ETTİ

Kadın yolcu, yasal haklarının tarafına bildirilmesini talep ederken, uçaktaki yolcular da hava yolu şirketi ve çalışanlarına tepki göstererek alkışlı protesto yaptı. Uçaktaki tartışma anları ise kameraya yansıdı.

Uçak rötar yaptı, yolcular isyan etti: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Yaşam

Son Dakika Yaşam Uçak rötar yaptı, yolcular isyan etti: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Çaycı: Hakkını arayan bütün yolculara saygı ve sevgimi gönderiyorum 3 380 13 Yanıtla
  • T.C ercan: Suyu bile bile parayla satıyorlar 316 8 Yanıtla
  • Talip Konyali: utanmasalar tuvaleti de ücretli yapacaklar ... 185 7 Yanıtla
  • XYZ: Eskiden bu sirket tum geliri musteri hizmetleri telefon gorusmelerinden ediniyordu. Aranak zorunda kalıyiordunuz, boyle simdiki gibi internet kolay degildi. Bilet 700 tl ise telefon gorusmesi bir o kadar faturaya yansıyordu. Sonradan ucretsiz hat cikardi da insanlar rahatladi. Ancak biletler de ucuz. Hem ucuza seyahat edip, hem her seyi de beklemeyin. Gidin pahaliya binin, ne isteyecekseniz ondan istersiniz. 40 81 Yanıtla
    XYZ: Sadaka istiyorlar diyen yok. Uçaga Getir' den yemek soyleyecek halleri yok, siparis mi verecekler. Hostesler de ayni sartlarda aç kaldı. O yuzden pahali havayolu secselerdi, yemek haklari varsa servis alirlardi. Ucaga restorandan siparis mi verilecekti, bu zihniyetinizi anlamakta zorlandim ben? 21 58 Çaycı: Sadaka istemiyorlar mağdur oldular karşılığında mağduriyetlerin giderilmesi isteniyor 67 11 Çaycı: genelde böyle durumlarda yolculara yemek söylenir bilgin olmayabilir anlıyorum seni 54 7 XYZ: Ilk kez boyle bir sey duydum. Ortalama 170 kisi icin aprona yemek alinmasi cok zor bir seydir. Bu yemeklerin hazirlanmasi, kontrolu, xray dan gecirilmesi, aprona alinmasi bana mantikli gelmedi? Nereden geliyor yemek? 13 10
  • ahmet bayrak: Bence her yolcunun ücretsiz 1 su ve 1 fincan kahve veya çay hakkı olmalı. Ne kadar ekonomik olursa olsun. Hatta simit poğaça veya çubuk kraker türü yiyecek de ücretsiz verilmeli. Bu maliyete ciddi etki edecek birşey degil 36 3 Yanıtla

Advertisement