Cinsiyet öğrenme partisine babanın tepkisi damga vurdu - Son Dakika
Yaşam

Cinsiyet öğrenme partisine babanın tepkisi damga vurdu

İki kız çocuğu olan bir aile, üçüncü çocuklarının da kız olduğunu öğrendi. Baba, bu duruma önce şaşırdı, sonra ise söylenerek yürümeye başladı. Olay, ailenin düzenlediği cinsiyet belirleme partisinde yaşandı ve görüntüler sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

03.01.2024 10:39  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada paylaşılan ilginç videolara bir yenisi daha eklendi. Bahsi geçen görüntüde üçüncü çocukları için yakınlarının da katıldığı bir cinsiyet öğrenme partisi düzenleyen aile, balonu patlatarak içinden çıkan konfetilerle çocuğun cinsiyetinin kız olduğunu öğrendi.

BABANIN PEK HOŞUNA GİTMEDİ

Erkek çocuk istediği anlaşılan baba, bu durum karşısında önce şaşırdı, sonra ise bu duruma bozuldu. Anne ve yanındaki akraba bu duruma gülerken, baba ise sevinmek yerine söylenerek yürümeye başladı.

"ONLARIN KIYMETİNİ İLERİDE ANLAYACAKSIN"

Kısa sürede sosyal medyada en çok izlenenler arasına giren videonun altına "Cinsiyeti kendinin belirlediğini bilmeyen erkek modeli", "O kız çocuklarının kıymetini ileride anlayacaksın", "Kız evlat gibisi var mı?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Cinsiyet öğrenme partisine babanın tepkisi damga vurdu

Son Dakika Yaşam Cinsiyet öğrenme partisine babanın tepkisi damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hasan Ali Yıldız: Kardeş Allah'a şükret sana evlat nasip etmiş nice insanlar var doktor kapılarında evlat için servetlerini veriyorlar hergece dua ediyorlar Allaha bir tane evlat versin diye 215 3 Yanıtla
  • Ali Kublay: Tamam adam denyoda Şile'de ondan geri kalmaz madem adamın böyle bir tepki vereceğini biliyorsunuz neden böyle zewzeklik ler yapiyosunuz yok adamın böyle bir tepki vereceğini bilmiyorsa karısı o daha vahim Allah kimseyi kafatası içinde beyin olmayanlardan etmesin 40 1 Yanıtla

Advertisement