Pelikanların sudaki senfonisi büyüledi - Son Dakika
Yaşam

Pelikanların sudaki senfonisi büyüledi

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Boğazköy Barajı'na gelen pelikanlar, mola verdi. Büyüleyici güzellikleriyle, görenlere eşsiz anlar yaşatan pelikanlar vatandaşların da hayli ilgisini çekti. Pelikan sürüsünün o anları, çevredekiler tarafından fotoğraf makineleriyle ölümsüzleşti.

03.05.2021 13:47  Güncelleme: 15:14

Bursa'nın İnegöl ilçesi Boğazköy Barajı'nda pelikan sürüsünü görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Daha önce ördek ve leyleklerin görüldüğü baraj gölünde bu kez pelikanlar boy gösterdi. Pelikan sürüsünün eşsiz görüntülerini görenler, cep telefonlarının kameralarıyla o anları kayda aldı.

Pelikanların sudaki senfonisi büyüledi

MASALSI GÖRÜNTÜLER GÖRENLERİ MEST ETTİ

Boğazköy barajının bulunduğu Hamzabey Mahallesi sakinleri, baraja her yıl leyleklerin geldiğini ancak bu yılki görüntülerin şaşkınlıkla beraber, güzel bir manzaraya sahne olduğunu söylediler. Pelikanları görüntüleyen Ahmet Saka, "Çok şaşırdım. Normalde bizim buralarda alışık olmadığımız pelikanları gördük. Güzel bir manzara. Çekmek istedim ve görüntüledim. Çok hoşuma gitti. Daha önce pelikan görmemiştim" dedi. Diğer bir mahalle sakini Zeynep Akyol ise, "Sevgilimle görünce durduk ve ölümsüzleştirmek istedik. Muhteşem bir şey, büyüleyici. İlk defa Pelikanları burada gördüm." diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Pelikanların sudaki senfonisi büyüledi
Pelikanların sudaki senfonisi büyüledi
Pelikanların sudaki senfonisi büyüledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Pelikanların sudaki senfonisi büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement