13 Yaşındaki Öğrenciyi Arkadaşları Öldürdü - Son Dakika
Yerel

13 Yaşındaki Öğrenciyi Arkadaşları Öldürdü

13 Yaşındaki Öğrenciyi Arkadaşları Öldürdü

Siverek'te, 13 Yaşındaki İlköğretim Öğrencisi B.K., 2 Öğrenci Arkadaşı ile Çıkan Kavgada, Başına ve Vücuduna Aldığı Sopa, Taş ve Yumruk Darbeleri ile Ağır Yaralandı.

18.03.2011 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi B.K., futbol oynarken tartıştığı 2 öğrenci arkadaşı ile çıkan kavgada, başına ve vücuduna aldığı sopa, taş ve yumruk darbeleri ile ağır yaralandı. Hastaneye götürülen öğrenci kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirirken, B.K.'nın ölümüne yol açtığı iddia edilen öğrencilerden birisi gözaltına alınırken, kaçan öğrencinin ise aranmasına başlandı.

Korkunç olay, öğle saatlerinde Siverek'e 35 kilometre uzaklıktaki Gürakar Beldesi'nde meydana geldi. Gürakar İlköğretim Okulu'nun 6. sınıfında öğrenim gören B.K., sınıf arkadaşları ile okulun yan tarafında bulunan düz alanda futbol oynamaya başladı. Bir süre sonra Burhan Kodak, maç yaptığı öğrencilerden T. A. ve A. Ç. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, A.Ç. ve T.A. önce tekmeleyip, yumrukladıkları B.K.'ya, daha sonra yerde buldukları taş ve sopalar ile vurmaya başladı. İddiaya göre, engellenemeyen kavga sırasında diğer öğrenciler koşarak gittikleri okulda olayı öğretmenlerine haber verdi.

Öğrencilerin durumu anlatmasının ardından araziye gelen öğretmenler, 13 yaşındaki B.K.'yı kanlar içerisinde buldu. Kanlar içerisinde bulunan öğrenci, ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülürken, olay güvenlik güçlerine bildirildi. Hastaneye getirilerek acil servise alınan öğrenci, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, kafasında ve vücudunun büyük bölümünde çatlak ve ezikler bulunan öğrencinin geçirdiği beyin kanamasından dolayı yaşamını yitirdiğini söyledi. Bu sırada olayı duyarak hastaneye akın eden yakınları ise B.K.'nın ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi. Hastane bahçesinde fenalaşanlara acil serviste müdahale edilirken, ağıt yakanlarda polisler tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Öte yandan olayın ardından soruşturma başlatan jandarma, ölüme yol açtığı iddia edelin öğrencilerden T.A'yı gözaltına alırken, kaçan A.Ç'nin ise yakalanmasına çalışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel 13 Yaşındaki Öğrenciyi Arkadaşları Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement