2. Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri - Son Dakika
Yerel

2. Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri

2. Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri

“İzmir Fotoğrafla Buluşuyor” sloganıyla 2.kez yerli ve yabancı birçok fotoğraf sanatçısını bir araya getirecek olan Fotoğraf Günleri kapsamında, 4 konferans, 3 panel, 1 ikili söyleşi, 26 fotoğra...

20.10.2013 13:03

"İzmir Fotoğrafla Buluşuyor" sloganıyla yerli ve yabancı birçok fotoğraf sanatçısını bir araya getirecek olan 2. Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri, 24-31 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri organizasyon komitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü ve İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan fotoğraf günleri, 24 Ekim Perşembe günü sergi açılışlarıyla başlayacak.

Fotoğraf Günleri kapsamında, Kültür Bakanlığı Devlet Resim Heykel Müzesi, DEÜ Sabancı Kültür Sarayı, İFOD Galeri, DEÜ GSF Sanat Galerisi, Karabağlar Belediyesi Sergi Salonları, Kedi Sanat Galerisi, Aphrodisias Sanat Merkezi, İtalyan Kültür Merkezi ve Fransız Kültür Merkezi'nde fotoğraf sergilerinin açılacağı, sözel bölümünde ise 4 konferans, 3 panel, 1 ikili söyleşi, 26 fotoğraf sunum ve söyleşisi yer alacağı bildirildi.

2. Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri'nin katılımcıları arasında ise Fransa'dan Andre Merian, KKTC'den Yard. Doç. Dr. Birsel Matara, Macaristan'dan Istvan Kerekes, İngiltere'den Prof. Dr. Keith Cardwell, Amerika'dan Lynn Gillbert, Pakistan'dan Muhammad Jahangir Khan, Almanya'dan Prof. Dr. Rolf Sachsse ve Rico Besserdich, Pakistan'dan Shahidul Alam, Midilli'den Stratis Tsouellis, İtalya'dan Valter Bernardeschi, Virgilio Bardossi, Gianluigi Zaberto, Gabriele Bandinelli, Massimo Castellani, Renzo Mazzola, Giovanni Maroni, Polonya'dan Wojtek Laski gibi sanatçıların yer aldığı kaydedildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2. Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement