21. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

21. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Değerlendirme Toplantısı

Elazığ'da, 21. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

04.07.2013 13:07

Elazığ'da, 21. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda,  etkinlikle amaçlarının Türk edebiyatını ve şiirini yaygınlaştırmak, şiirin ve sanatın oluşturduğu hoşgörü ikliminden faydalanarak insanlar arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak olduğunu söyledi.

Başta Türk Cumhuriyetleri olmak üzere dost ve kardeş ülkelerle ilişkileri geliştirmenin ve güçlendirmenin de şiir akşamlarının hedefleri arasında yer aldığını aktaran Öztürk, ayrıca yeni şairlerin yetişmesine zemin hazırlamak istediklerini kaydetti.

Toplantıda, etkinlik kapsamında yapılan faaliyetler, katılımcılar, süreç ve bütçe değerlendirildi. Değerlendirme toplantısına Vali Muammer Erol, Sivrice Kaymakamı Sultan Doğru, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu'nun yanı sıra kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 21. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement