223. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı - Son Dakika
Yerel

223. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı

223. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı

Program, Necmettin Erbakan Üniversitesinin ev sahipliğinde verilen gala yemeği ile başladı Yemeğe, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya da katıldı.

26.06.2014 23:00

Necmettin Erbakan Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "223. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı" öncesi, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya ve akademisyenler gala yemeğinde bir araya geldi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi bahçesinde düzenlenen yemekte buluşan protokol üyeleri, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Heyet, Necmettin Erbakan Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker'in selamlama konuşmasının ardından, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Burada icra edilen sema ayinini izleyen protokol, ardından Hz. Mevlana'nın sandukası başında dua etti.

Programa, YÖK Başkan Vekili Şaban Çalış, Konya Valisi Muammer Erol, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, çok sayıda akademisyen ve davetli katıldı.

Gala yemeğiyle başlayan 223. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı, yarın Konya Bilim Merkezi'nde saat 09.30'daki ilk oturumla devam edecek. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 223. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement