26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı - Son Dakika
Yerel

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı

Konaklama ve ağırlama ekipmanlarının sergilendiği fuarı iki günde 24 bin kişi gezdi.

23.01.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nı (ANFAŞ Hotel Equipment) iki günde 24 bin kişi ziyaret etti.

ANFAŞ Expo Center'da 21 Ocak'ta 26'ncı kez kapılarını açan ve 4 gün sürecek fuarda 408 firma, 3 bin 500 markanın ürününü sergiliyor.

Fuarı ziyaret eden otel yöneticileri ile katılımcı firmalar arasında özel bir alanda ikili görüşmeler de gerçekleştiriliyor. Fuarı iki günde 24 bin kişi ziyaret etti.

Fuar kapsamında düzenlenen 7. Altın Kep Yarışması'nda aşçılar hünerlerini sergiliyor. "Üniversiteler Yarışıyor" kategorisinde 40 ekip arasında yapılan yarışmada Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri Oğuz İskender Oral, Sevda Kıvrakdal ve Kerem Çırak'tan oluşan takım, birinci oldu.

Şefler Birliği Başkanı Fahir Telli, turizm sektöründeki yemek kalitesini uluslararası standartlara çıkarmak ve Türkiye'deki aşçıların dünya ile entegre olmasını sağlamak amacıyla böyle yarışma düzenlediklerini söyledi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu ile Şefler Birliği tarafından düzenlenen yarışma 3 gün sürecek.

Housekeping olimpiyatları

HOTED Alanya ve Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu işbirliğinde gerçekleştirilen 3. Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları, okullar kategorisinde Denizli Sema Abdurrahman Karaman Teknik Anadolu Lisesi birinci, Manavgat Şule Muzaffer Meslek Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Alanya Ümit Altay Meslek Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Yarışmada havlulardan yapılan çeşitli hayvan figürleri dikkati çekti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement