29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'na Doğru

Keşan Belediye Başkanı Özcan: "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletten alınan güçle kurulan, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti 90. yıl dönümüne ulaştı”

28.10.2013 15:13

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletten alınan güçle kurulan, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. yıl dönümüne ulaştığını belirtti.

Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, çağdaş dünyayla bütünleşmenin ve uygarlığının en üst düzeyde yararlanmanın cumhuriyet şemsiyesi altında kenetlenmekten, çok çalışmaktan geçtiğini ifade etti.

Cumhuriyetin 90. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Özcan, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk'ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan cumhuriyeti ve cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde görevimizin başında olduğumuzu ifade etmek isterim. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletten alınan güçle kurulan, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti 90. yıl dönümüne ulaştı.

Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk'ün gösterdiği hedeflere taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O'nun ilke ve inkılaplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement