59 Yaşında İkinci Üniversitesini Bitirdi - Son Dakika
Yerel

59 Yaşında İkinci Üniversitesini Bitirdi

Kayseri'de 59 Yaşında 2 Torun Sahibi Jeoloji Mühendisi Gülay Güney, Erciyes Üniversitesi (erü) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarım Bölümünden Birincilikle Mezun Oldu

14.06.2010 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de 59 yaşında 2 torun sahibi jeoloji mühendisi Gülay Güney, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarım Bölümünden birincilikle mezun oldu.

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunu olan Güney, ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarım Bölümünü birincilikle tamamlayarak, ikinci diplomasını almanın mutluluğunu yaşadı.

Güney, AA muhabirine, gençlik yıllarında hayalini kurduğu bölümden mezun olduğu için büyük mutluluk duyduğunu belirterek, '2 çocuk ve 2 torun sahibiyim. Bu benim 2. üniversitem. Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunuyum. İlk bölümüm toprakla ilgiliydi, bu bölüm de öyle. Okumanın yaşı yok. Yeter ki insanda istek olsun' dedi.

Gülay Güney'in eşi ERÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercihan Güney de eşinin gençlere örnek olması dileğinde bulundu. Eğitimin önemine değinen Ercihan Güney, 'Eşim önce çocuklarını okuttu, büyüttü, ardından kendisi okudu. Eşimle ne kadar gurur duysam azdır. Eşimi azminden dolayı tebrik ediyorum' diye konuştu.

Törende, ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesinin çeşitli bölümlerinden mezun olan 55 öğrenciye diplomaları verildi.

(İK-MUS-VED-SEM) - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 59 Yaşında İkinci Üniversitesini Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement