Adaletspor'dan Başkent Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Adaletspor'dan Başkent Çıkarması

Adaletspor\'dan Başkent Çıkarması

Erzurum'da geçtiğimiz günlerde kurulan ve kısa zamanda şehrin spor hayatına adapte olan Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını Başkent'e taşıdı.

30.05.2012 14:36

Erzurum'da geçtiğimiz günlerde kurulan ve kısa zamanda şehrin spor hayatına adapte olan Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını Başkent'e taşıdı.

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Edeş ile birlikte Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem ile görüştü. Yavuz, ziyarette kulüp çalışmaları hakkında Müsteşar Erdem'i bilgilendirdi. Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, burada yaptığı açıklamada, kulübün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, sporla ilgili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdem ayrıca, Erzurum Adliyesi yetkilileriyle Adalet Gençlik ve Spor Kulübü yönetimini tebrik etti.

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, Ankara ziyaretleri kapsamında Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ile görüştü. Kulüp çalışmaları hakkında Federasyon Başkanı Ayık'ı bilgilendiren Adaletspor Kulüp Başkanı Yasin Emre Yavuz, kayak sporunun gelişmesi için yargı camiası olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Ayık da, bu kadar etkin bir kulübün kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, federasyon olarak bu kulübün yanında olduklarını bildirdi. Başkan Yavuz, Adaletspor Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Edeş ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda seçilen Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni seçilen Duman'ı tebrik eden Yavuz, Buz Hokeyi sporunun gelişmesi için yönetim olarak çalışacaklarını ve federasyonla uyumlu bir şekilde çalışmak istediklerini kaydetti. Federasyon Başkanı Duman da, Türkiye'de bir ilk olarak Adalet Bakanlığı bünyesinde kurulan ve kış sporlarında faaliyet gösteren kulübün kurulmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Duman, Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü'nün federasyon olarak her zaman yanında olacaklarını, Buz hokeyi sporunun gelişmesi için bu çabayı sarf eden spor kulübünün başkan ve yöneticilerine de teşekkür etti.

Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz ile Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Edeş, daha sonra Türkiye Buz Pateni Federasyonu Genel Sekreteri Abdurrahman Koral ile görüştü. Kulüp Başkanı Yasin Emre Yavuz, Başkent ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, Erzurum'un kış sporlarının merkezi konumuna gelebilmesi için yerel kulüplerin bu alanlara yoğunlaşması gerektiğini anımsattı.

Yavuz, şöyle konuştu: "Yönetim olarak kış sporlarına yoğunlaştık. Bu anlamda ciddi başarılar hedefledik. Yargı mensupları ve çalışanlarıyla çocuklarının boş zamanlarını değerlendirebilmeleri açısından yüzme ve buz pateni kursu açtık.

Adaletspor için yoğun bir şekilde çalışan yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Selim Başar, Avukat Ömer Faruk Şenpolat, Zeki Kizir, Gencay Edeş, Serhat Bingöl, Metin Bulut, Fatih Kara, Mustafa Dikmen ve Zafer Gün'e desteklerini esirgemeyen başta Adalet Bakanlığı Müsteşarı Sayın Birol Erdem'e, Danıştay Üyesi Sayın Yılmaz Akçil'e, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'a, Türkiye Buz Hokeyi Federasyon Başkanı

Orhan Duman'a, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ramazan Apaçık'a, Erzurum Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Orhan Kızıltaş'a, Erzurum Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Sayın Radi Akyol'a,

Erzurum Barosu Başkanı Mehmet Güzel'e ve Erzurum Cumhuriyet Savcısı Sayın Ünal Bingül'e teşekkür ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adaletspor'dan Başkent Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement