Adana'da 23 Nisan kutlamalarında koltuk devri yapıldı - Son Dakika
Yerel

Adana'da 23 Nisan kutlamalarında koltuk devri yapıldı

Adana\'da 23 Nisan kutlamalarında koltuk devri yapıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafriye'ye devretti. Cafriye ilk talimat olarak okul bahçesindeki oyun alanının üzerinin kapatılmasını istedi.

23.04.2023 12:44  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Adana'da törenlerle kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafri'ye devretti. Cafri, ilk talimat olarak, okullarının bahçesindeki oyun alanının üzerinin kapatılmasını istedi.

Adana'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk tören Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Süleyman Elban ve kent protokolünün katıldığı törene Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

Törende çocuklarla zaman geçiren ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Başkan Zeydan Karalar, daha sonra makamına geçerek, ülke genelinde gelenekselleştiği üzere, başkanlık koltuğunu, Cebesoy İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafri'ye teslim etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Kahya Demirhan'ın da katıldığı devir teslimde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın koltuğuna oturan Mehmet Cafri, çeşitli talimatlar verdi.

Mehmet Cafri, ilk talimat olarak, okullarının bahçesindeki oyun alanının üzerinin kapatılmasını istedi. Daha sonra da kentteki Lunapark ve parklarla ilgili talimatlar verdi.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement