ADÜ, Kuşadası'ndaki Liselere Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

ADÜ, Kuşadası'ndaki Liselere Tanıtıldı

ADÜ, Kuşadası\'ndaki Liselere Tanıtıldı

Adnan Menderes Üniversitesinin eğitim olanakları, birimleri ve kampus ortamı Kuşadası'nda eğitim gören lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

16.01.2014 09:18  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) eğitim olanakları, birimleri ve kampus ortamı Kuşadası'nda eğitim gören lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi ile Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle lise son sınıflara yönelik olarak "ADÜ Tanıtım Çalışması" düzenlendi. Diş Hekimliği Fakültesi Asistanları Begüm Tunasoylu ve Özge Kılınç, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencisi İrem Özyiğit ve Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Gökhan Keskin, Aydın İktisat Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü Öğrencileri Sedat Tügen ve Süleyman Utku Oğuz, Tıp Fakültesi Öğrencileri Barış Hazır ve Mehmet Muzaffer Kahveci, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personelleri Uzm. Yelda Çüçen Öke, Mehmet Atik, Muammer Öztürk ve Ezgi Toygar, Kuşadası'ndaki 4 liseye gerçekleştirdikleri ziyarette Adnan Menderes Üniversitesi hakkında bilgi vererek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen konuşan Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yurtturan, bu çalışmadan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Üniversite hazırlığında olan öğrencilerimizin, üniversiteleri tanıyarak bilinçlenmesi büyük avantaj. Bu sebeple sizlerin tecrübeleri bizler için çok değerli" dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Şerafettin Yapıcı da, "Sizlerin burada olması öğrencilerimiz için motive kaynağı. Derslerin işlenişi, üniversitenizin olanak ve faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olarak, kafalarındaki soru işaretlerini gidereceklerini ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi, Makbule Hasan Uçar Anadolu Öğretmen Lisesi, Şehit Kaya Aldoğan Anadolu Lisesi ve Hasan Fatma Önal Lisesi'ne yapılan ziyaretlerde Adnan Menderes Üniversitesi tanıtım filmini izleyen öğrenciler; ADÜ'nün birimleri, kampüs ortamı, sosyal aktiviteleri ve öğrenci yaşamı gibi merak ettikleri konular hakkında ADÜ personeli ve öğrencilerinden bilgi aldı.

Kuşadası'ndaki lise son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleşen etkinliğin üniversite tercih aşamasında öğrenciler için çok faydalı olduğunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, "Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Mühendislik Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yunus Çengel, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yurtturan ve kendisinin nezdinde okul müdürlerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ, Kuşadası'ndaki Liselere Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement