Ahas Arjantin'de Başarı Peşinde - Son Dakika
Yerel

Ahas Arjantin'de Başarı Peşinde

Ahas Arjantin\'de Başarı Peşinde

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda yurt içi ve yurt dışındaki müsabakalarda Türkiye ve Adana’yı başarıyla temsil eden Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü bu kez Arjantin’de başarı arıyor.

27.02.2014 11:15

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sponsorluğunda yurt içi ve yurt dışındaki müsabakalarda Türkiye ve Adana'yı başarıyla temsil eden Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü bu kez Arjantin'de başarı arıyor.

28 Şubat'ta başlayıp 12 Mart tarihine kadar sürecek olan yarışmalarda ülkemizi temsil eden 3 yamaç paraşütü pilotundan ikisini veren AHAS Başkanı Güner Akkaya, Ümit Akın Gökbulut ile hem Türkiye'nin hem de Adana'nın gurur duyacağı sonuçlar alacaklarını söyledi.

Daha önce Brezilya ve Meksika'da yarıştıklarını ve ön elemeleri başarıyla geçtiklerini hatırlatan Güner Akkaya, "Bu başarılarımızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz'ın unutulmaz destekleri var. Zaten Türkiye'de ve Adana'da yamaç paraşütü sporunun gelişmesinde en büyük pay sahibi kendisidir. Sayın Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahas Arjantin'de Başarı Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement