AK Parti Ankara Sosyal İşler Başkanlığı'ndan Başkan Bozkuş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ankara Sosyal İşler Başkanlığı'ndan Başkan Bozkuş'a Ziyaret

AK Parti Ankara Sosyal İşler Başkanlığı\'ndan Başkan Bozkuş\'a Ziyaret

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı ve Kars Sosyal İşler Başkanlığı'ndan bir grup partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

20.02.2012 16:33

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı ve Kars Sosyal İşler Başkanlığı'ndan bir grup partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çok önem verdiği 'Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi' kapsamında Bingöl, Muş, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'a ziyaretler gerçekleştiren,

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay,

Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Songül Eren, Danışma Kurulu Üyeleri Casim Koçak,

Hatice Avşar Öztürk ve Spor Komisyonu Genel Sekreteri Ahmet Lal, AK Parti Kars Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer, Özürlüler

Brim Başkanı Murat Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Güven Öztürk ve Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Osman Osmanoğlu ile birlikte Başkan Bozkuş'u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş,

AK Parti ailesinin çok geniş olduğunu ve Ankara'dan gelen misafirlerin kendilerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Ankaralı misafirlerine belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilerde veren Bozkuş; "SODES projesi kapsamında valilikle birlikte yürüttüğümüz 'Yalnız Değilsiniz' projemiz var. Bu proje kapsamında yaklaşık 50 aileye evde bakım hizmeti veriyoruz. Bunun yanı sıra bünyemizde kurduğumuz Gıda Bankası'ndan da ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi.

AK Parti Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay'da Kars'a 'Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi' kapsamında geldiklerini ve burada önceden belirlenen aileleri ziyeret ettiklerini belirtti.

AK Parti Kars Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer ise yaptığı açıklamada; "Ankara AK Parti Sosyal İşler Başkanı ve beraberindekilerle birlikte ev ziyaretleri yaptık. Önceden belirlediğimiz aileleri ziyaret ettik. Onların sıkıntı, istek ve AK Parti'den beklentilerini dinledik. Ziyaret ettiğimiz aileler içerisinde kimsesiz, özürlü, hasta ailelerimizde vardı. Bunlara Ankara'dan gelen giyecek malzemelerinden hediye ettik.

AK Parti olarak bu tür ziyaretlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Başkan Bozkuş'un makamında yaklaşık 1 saat kalan partilileri, daha sonra Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, öğle yemeğine aldı. Sıcak ortamda geçen yemekte genelde siyaset konuşuldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ankara Sosyal İşler Başkanlığı'ndan Başkan Bozkuş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement