AK Parti Ardahan İlçe Teşkilatlarından Baydar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ardahan İlçe Teşkilatlarından Baydar'a Ziyaret

AK Parti Ardahan İlçe Teşkilatlarından Baydar\'a Ziyaret

Ak Parti Ardahan İlçe başkanları AK Parti Milletvekili Adaya Adayı Yunus Baydar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

15.03.2015 12:26

Ak Parti Ardahan İlçe başkanları AK Parti Milletvekili Adaya Adayı Yunus Baydar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Baydar'ın Ardahan İl Merkezinde açmış olduğu seçim bürosunu ziyaret eden Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit, Damal İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok ve Göle İlçe Başkanı İlhan Gültekin hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İlçe başkanlarının ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Baydar " 5 yıldır aktif olarak görev yaptığım İl Başkanlığı görevim sonrası partime başka bir kulvarda hizmet etmek için aday adayı oldum. Partimiz eğer beni bu kutlu göreve layık görürse ak davamıza hizmet etmekten büyük bir onur duyacağım. Hakkımızda Allah hayırlısını nasip etsin.

İl Başkanlığı görevim süresi içerisinde birlikte çalıştığım değerli İlçe Başkanlarımın partimize katkıları çok büyük olmuştur. Bütün ilçelerimizde partimizin oyları artmış. Bunda en büyük pay İlçe Başkanlarımın ve teşkilatlarında birlikte çalıştıkları dava arkadaşlarınındır. Nasip olurda aday olarak memleketime hizmet etme görevi verilirse kendileriyle kader birliği etmekten, ak dava yolunda çalışmaktan onur duyarım. İlçe başkanlarıma ziyaretlerinden dolayı göstermiş oldukları nezakete teşekkür ediyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ardahan İlçe Teşkilatlarından Baydar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement