AK Parti Aydın İl Teşkilatı Menderes İçin Lokma Hayrı Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın İl Teşkilatı Menderes İçin Lokma Hayrı Yaptı

AK Parti Aydın İl Teşkilatı Menderes İçin Lokma Hayrı Yaptı

AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı, merhum Başvekil Adnan Menderes’in 54.yıl dönümü nedeniyle lokma hayrı yaptı.

17.09.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı, merhum Başvekil Adnan Menderes'in 54.yıl dönümü nedeniyle lokma hayrı yaptı.

AK Parti Gençlik Kolları, Kent Meydanı'na üzerinde Adnan Menderes'in bulunduğu kitap ayracı astı. Efeler Beycami önünde yapılan etkinliklere partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Lokma hayrına, AK Parti Aydın Milletvekili M. Sadık Atay, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Gençlik Kolları İl Başkanı M. Enes Yıldız katıldı.

Adnan Menderes'in Aydın'da ilk kez böyle bir etkinlikle anıldığını belirten AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı M. Enes Yıldız, "Aydın ilk defa böyle bir şey yapıldı. İplere bağladığımız üzerinde Adnan Menderes ile ilgili bilgiler bulunduran kitap ayracını Kent Meydanı'nın bir çok yerine herkesin yetişip koparabileceği şekilde astık. Ayraçlar ve sürpriz çok fazla beğenildi. Merhum Adnan Menderes'i bu şekilde yad etmekten memnunuz. Merhum adına lokmamızı da döktürdük, görevlerimizi ifa etmekten gururluyuz." dedi,

Adnan Menderes ve arkadaşlarının ülkeye önemli hizmetler yaptığına işaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Sadık Atay da, "Vatan uğruna canlarını veren başta Merhum başbakan Adnan Menderes olmak üzere yol arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Adnan Menderes, ülkenin zor zamanlarda bağrından çıkararak ülkeyi düzlüğe çıkaran Mustafa Kemal Atatürk gibi Recep Tayip Erdoğan gibi şahsiyetlerinden biridir. O yüzden herkesin büyük liderlerimizin izinde vatan sevgisi içinde yaşaması ve bu bilinci yaşatması gerekir. Teşkilatımız bugün burada bunu gerçekleştirmiştir" şeklinde konuştu.

Aydınlıların bugün Merhum Adnan Menderes'in ölüm yıldönümünde ona sahip çıktıklarını belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ise, şunları söyledi: "Burada önemli olan hem hemşerilerimizin hem Türkiye'de siyaset camiasının demokrasi şehidi olan merhum Menderes'in uğradığı haksızlıklardan bir ders çıkarmasıdır. İnşallah memleketimizde böyle bir kötü durumlar karşı karşıya kalmayız. Gençlik Kollarımızda güzel bir etkinli yaptılar. Teşkilat olarak buradayız. Allah hayrımızı kabul etsin" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın İl Teşkilatı Menderes İçin Lokma Hayrı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement