AK Parti Çeşme ve Karaburun İlçe Kongreleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çeşme ve Karaburun İlçe Kongreleri Yapıldı

Çeşme'de ilçe başkanlığına Alpaslan Ertürk, Karaburun'da ise Ahmet Değirmenci seçildi.

06.12.2014 21:40

AK Parti Çeşme ve Karaburun 5. Olağan İlçe kongreleri düzenlendi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Çeşme AK Parti İlçe Başkanı Alpaslan Ertürk olurken Karaburun'da mevcut ilçe başkanı Adil Soyer görevi, Ahmet Değirmenci'ye devretti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Çeşme'nin İzmir'in gözbebeği olduğunu kaydetti.

Hizmet etmekten vazgeçmediklerini vurgulayan Delican, "Değerli arkadaşlarım dik durmalıyız, kendimize güvenmeliyiz. Bizim çıktığımız yolda devlet, millet için var. Ama önceki vesayet rejimlerinde millet devletin kuklasıydı. Biz bu yüzden güçlüyüz. Bizim arkamızda millet var" ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise seçimlerin bayram, kongrelerin de şölen olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Biz 'egemenlik milletindir, insan sözde değil özde bizim yanımızda olacak' dedik. İnsana hizmet etmenin ve millete dayanmanın ne olduğunu bu sürede öğrendik. Bunun sonucunda da insan için bu ülke için siyaset yapmanın ne olduğunu kanıtladık ve kanıtlamaya onurla devam ediyoruz. Bu yolda gururla 2023 ve 2071 hedefimize devam edeceğiz. Genel seçimlere girerken yeni bir ışıkla yolumuza devam edeceğiz. Ben bu yolda bu ülkenin büyümesi için emekleri olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor başarılar diliyorum." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çeşme ve Karaburun İlçe Kongreleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement