AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı Kongresi

AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı 4.Olağan Kongresi'nde, ilçe başkanlığına tek aday olan Süleyman Çelebi seçildi.

25.12.2011 18:00

AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi'nde, ilçe başkanlığına tek aday olan Süleyman Çelebi seçildi.

Çiftlikköy İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi, Çiftlikköy Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını Çanakkale Milletvekili, Yalova Koordinatörü İsmail Kaşdemir yaptı. Kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Süleyman Çelebi, görevine devam etti.

Çelebi, amaçlarının AK Parti'yi ilçede en iyi noktaya taşımak olduğunu söyledi. Burada bir konuşma yapan Yalova Milletvekili Temek Coşkun, 2 dönemdir kazanamadıkları Çiftlikköy Belediye Başkanlığı için çaba harcayacaklarını belirterek şöyle konuştu:

"Çiftlikköy'de ben inanıyorum ki özellikle son iki seçimdeki, gerek referandum gerek genel seçimlerdeki başarımızı daha da katlamak suretiyle ileriye yürüyeceğiz. Çiftlikköy bizim için önemli. İlçeler içerisinde belediyemiz olmadığı tek ilçe. Önümüzdeki ilk seçim de belediye seçimidir. En büyük hedefimiz de tabii ki Çiftlikköy'de de AK Parti bayrağını dalgalandırmak ve AK Parti hizmetini bu ilçeye getirmektir. Sebeplere, mazeretlere asla sığınmayacağız. İşi ehline vereceğiz. Ehil olan ile yürüyeceğiz ve 2 dönemdir bu ilçede tırnaklarıyla mücadele eden arkadaşlarımızın emeği ve alın teri inşallah bundan sonra boşa gitmeyecektir."

İl Başkanı Mazhar Aydın da Çiftlikköy'de başarı elde etmek istediklerini dile getirerek, "İnşallah Yalova'da, Armutlu'dan Altınova'ya en büyük en sağlam zinciri hep birlikte meydana getireceğiz. Bunun için bizler Çiftlikköy'e her türlü desteği vermeye hazırız. Çiftlikköy İlçe Teşkilatı belediye ve il genel meclisi seçimlerinde Türkiye ortalamasının üzerinde çıkacaktır."

Süleyman Çelebi'nin başkanlığa seçildiği il kongresinde ilçe yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Veysel Boztaş, Yakup Ofli, Afşin Karayağdı, Hülya Gülşin, Murat Görmüş, Vesile Berberoğlu, Hüseyin Yıldırım, Ruhi Şerbetçioğlu, Hayrullah Sarıhan, Zeki Özdemir, Ayşe Baltacıoğlu, Tülin Demirelli, Halit Zafer Terzioğlu, Fahrettin Eyüpoğlu, Gürbüz Aytuğu, Nevzat Çelikten, Ahmet Doğrusöz, Elmas Oral, Yücel Avunç.

Öte yandan kongreye Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan da katıldı.

- YALOVA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement