AK Parti'den Akyazı'da Aday Tanıtım Şöleni - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Akyazı'da Aday Tanıtım Şöleni

AK Parti\'den Akyazı\'da Aday Tanıtım Şöleni

AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları için şölen tadında tanıtım toplantısı düzenledi.

22.02.2014 14:19

AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları için şölen tadında tanıtım toplantısı düzenledi.

Akyazılı vatandaşlar, Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezine önünde AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Topçoğlu, Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı Belediye Meclis üyesi Adayları ve partilileri meşaleler ve havai fişeklerle karşıladılar.

İlk olarak AK Parti Akyazı ilçe başkanı Feyzi Bora'nın konuşması ile başlayan tanıtım toplantısında coşku hiç düşmedi. AK Parti'ye katılan 100 kişilik grubu temsilen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan birer kişiye rozet taktı.

AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, "Her geçen gün daha da güçleniyor daha da büyüyoruz. Akyazı'nın değerini biliyoruz ve onun için çalışacağız. Sizlerin bu sevgisine ve bu akşam burada gösterilen bu coşkuyu karşılıksız bırakmayacağız" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, "Sizlerden isteğim bu seçimler yerel seçim olarak gözükebilir ancak bu seçimler Türkiye'nin gelişmesi büyümesini devam ettirme seçimidir. Sizler bu seçimlerde Zeki Toçoğlu'na veya Hasan Akcan'a oy vermeyin, sizler Türkiye'nin gelişmesine oy verin ve bu ileri giden istikrarlı hükümeti destekleyin. Çünkü eğer bu hükümet giderse ne Zeki Toçoğlu ne de Hasan Akcan size hizmet verebilir" diye konuştu.

Son olarak AK Parti Akyazı Belediye Meclis üyeleri vatandaşlara tanıtıdı. AK Parti Akyazı Belediye Meclis üyeleri şu şekilde; 1'inci Bilal Soykan, 2'nci Abdurrahim Atmaca, 3'üncü Meryem Sağlam, 4'üncü Yavuz Sultan Anat, 5'inci Mehmet Çakmak, 6'ncı Nail Kahveci, 7'nci Hümeyra Saygıdeğer, 8'inci Sait Beşir, 9'uncu Kemal Kaliç, 10'uncu Tuncer Albayrak, 11'inci Abdulkadir Yıldırım, 12'nci Emrullah Kut, 13'üncü Alim Gül, 14'üncü Abdurrahman Düzcan, 15'inci Mehmet Öztürk, 16'ncı Lütfü Kaymak, 17'nci Naci Çavdar, 18'inci Yılmaz Savaş, 19'uncu Uğur Kılıçoğlu, 20'nci Vedat Sarı, 21'inci Serpil Başer, 22'nci Ahmet Öztürk. Kontenjan ise; 1'inci Çetin Sarı, 2'nci Kemal Özten, 3'üncü Mahmut Baykan oldu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Akyazı'da Aday Tanıtım Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement