AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Gürdal Akşit, kadın üye sayılarının 2 milyon 100 bini geçtiğini söyledi.

13.10.2011 18:20

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Gürdal Akşit, kadın üye sayılarının 2 milyon 100 bini geçtiğini söyledi.

Akşit, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Nur Özkaya, Genel Merkez Kadın Kolları İdari ve Mali İşler Başkanı Betül Keskin ile birlikte AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti'nin 13 kadın kurucusundan biri olduğunu belirten Akşit,

" Türkiye'de 10 yıldır seçim sonuçlarında ve teşkilatlarımızdaki özellikle kadın kollarımızdaki başarılı çalışmalarımız sayesinde siyasette farklı bir yere sahibiz. Kadın üye sayımız 2 milyon 100 bini geçmiştir" dedi.

Kadınların istedikleri herşeyi başarabileceklerini vurgulayan Akşit, üç aydır Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyledi. Akşit,

"Bu süreçte, Ramazan ayı boyunca 220 bin aileye ulaştık. Bunu hiçbir zaman siyasi propaganda yapmadık. Önümüzde bir seçim yoktu ve birçok aile bize 'Seçim olmamasına rağmen ziyarette bulunuyorsunuz' diyordu" diye konuştu.

Kadın Kolları kongrelerini tamamlamak üzere olduklarını belirten Akşit, daha sonra il kongrelerinin başlayacağını kaydetti. Kongrelerin ardından yerel seçimlere kitleneceklerini vurgulayan Akşit, "Hepimize büyük görevler düşüyor. Belediyeleri almak zorundayız. Bütün illerdeki hedefimiz budur. Antalya'da da bunu başaracağımızı biliyorum" dedi.

Ziyarette, AK Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan başkanlığında 19 ilçe kadın kolları başkanının katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement