AK Parti İl Teşkilatından Mhp, CHP ve Sp'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatından Mhp, CHP ve Sp'ye Ziyaret

AK Parti İl Teşkilatından Mhp, CHP ve Sp\'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi (SP) İl Başkanları’nı ziyaret etti.

05.02.2014 15:54

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi (SP) İl Başkanları'nı ziyaret etti.

Ziyaretlere İl Başkanı Ahmet Sorgun'un yanı sıra AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı Abdülkadir Özöğür ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol da hazır bulundu.

AK Parti İl Teşkilatı'nın gün içinde gerçekleştirdiği ilk ziyaret, MHP Konya İl Teşkilatı'na oldu. İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Yürütme Kurulu Üyeleri, MHP İl Başkanı Tarık Taşçı, Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı.

Ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu ve Konya'nın tüm siyasi parti teşkilatları ile her fırsatta bir araya geldiklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, bu ortamın Konya'yı Türkiye'de örnek yaptığının altını çizdi. Başkan Sorgun, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Şükürler olsun ki bugüne kadar Konya'da seçim çalışmaları her zaman Türkiye'ye örnek olarak yapıla geldi ve tüm seçimleri hep birlikte birer düğün havasında yaşadık. Onun için bu yıl da yine Konya'ya yakışır bir seçim yaşayacağımıza inanıyorum. Daha önceki seçimlerde alanlarda tüm partilerimizin temsilcileriyle karşılaştığımızda birbirimize başarılar dileyip çalışmalarımızı devam ettirdik. Bu aslında Konya'nın bir farkı. Konya'daki tüm partiler barış içinde bir yarış anlayışı ile hareket ediyor. Bunun böyle sürmesi için hepimize yine önemli sorumluluk düşüyor. Tabii ki iktidar yaptıklarını ve yapacaklarını anlatacak, muhalefet de yine projelerini ve beğenmediğiniz taraflarımızı eleştirecek. Zira iktidarın yanında muhalefetin olduğu yerlerde ancak demokrasiden bahsedebiliriz. Bu konuda da insanların özel hayatlarına karışılmadığı takdirde tüm yapıcı eleştirilere açık olduğumuzu her zaman ve her fırsatta iletiyoruz."

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı, millete hizmet edecek isimlerin seçileceği 30 Mart'a kadar tüm partilerin Konya'nın huzurunu bozacak tavırlardan uzak durduğunu, bunun da sevindirici olduğunu kaydetti.

AK Parti İl Teşkilatı'nın gün içindeki bir diğer ziyareti de CHP Konya İl Başkanlığı'na oldu. CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 30 Mart Seçimleri'nde CHP İl Teşkilatı'na çalışmalarında başarılar diledi. CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve seçim çalışmalarının sorunsuz geçmesi için çabalayacaklarını, sonuçların da Konya ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki Yürütme Kurulu Üyeleri'nin siyasi parti il başkanlıkları ziyaretinin son adresi Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı'na oldu.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri; Saadet Partisi'nde de İl Başkanvekili Mustafa Özkan, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Turan tarafından ağırlandı. AK Parti İl Yönetim Kurulu'na teşekkür eden SP İl Başkanvekili Mustafa Özkan da 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Özkan, amaçlarının bu seçimde de yarışın hoşgörülü geçmesi olduğunu kaydetti. Saadet Partisi İl Başkanvekili Mustafa Özkan, ziyaretleri dolayısıyla AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve ekibine de teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatından Mhp, CHP ve Sp'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement