AK Parti Karapınar İlçe kongresi partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Belediye Düğün Salonu'ndaki kongreye, AK Parti Konya Milletvekilleri Prof. Dr. Cem Zorlu, Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve partililer katıldı.
Türkiye'nin Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile büyük reformlar yaşadığını belirten Zorlu, "Türkiye yıllar öncesi ile günümüzü karşılaştırdığımızda saygın bir yerdedir. Bu da AK Parti iktidarı ile olmuştur. Dış politikada başı dik ve sözü dinlenen ülke konumuna gelmiştir. Eğitim, sağlık, ulaşım gibi temel konularda gelinen nokta halkımızın refah düzeyini artırmıştır" dedi.
Özçelik ise AK Parti'nin doğru siyaset yaptığını kaydederek, iktidarları döneminde yatırımların 3'e katlandığını söyledi.
Tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Yaka ilçe başkanı oldu.
- KONYA
Son Dakika › Yerel › AK Parti Karapınar İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?