AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, "Bayrağın, Vatanın Partisi Olmaz!" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, "Bayrağın, Vatanın Partisi Olmaz!"

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, "Bayrağın, Vatanın Partisi Olmaz!"

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Kars’ın, Karslıların her zaman devletin yanında olduğunu belirtti.

19.07.2016 12:19

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Kars'ın, Karslıların her zaman devletin yanında olduğunu belirtti.

Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Karslıların 40 yıllık bir esaret dönemi yaşadığında da devletin yanında olduğunu söyledi.

"Karslı her zaman devletinin yanında, milletinin yanında, bayrağının altında ve vatanında olmuştur"

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, "93 harbinde Kars, Ruslara teslim oldu, daha doğrusu Ermenilere 40 yıl esaret altında kaldı. 40 yıllık esaretin sonunda 1918'de esaretten kurtulmak için sizlerin, dedeleri, nineleri, babaları mücadele verdiler o zaman bağımsız Kars Cumhuriyeti kurdular. Cenubi Garbi Kars Cumhuriyeti kurdular. Sizin dedeleriniz böyle insanlardır. Ondan beridir ki, esarette kaldığını bildiği içindir ki, yoklukları çektiğini bildiği içindir ki, zalimlikleri gördüklerini bildiği içindir ki Karslı her zaman devletinin yanında, milletinin yanında, bayrağının altında ve vatanında olmuştur. Sizin dedelerinizden bu bize miras kaldı, bizim dedelerimizden bu bize miras kaldı. Hepimiz bir olduk, kardeş olduk, iç içe girdik ve o gün bu gündür. 1980 öncesinde Kars zulümler çeken iller arasındadır. İhtilalleri gördü. O dönemde bile Karslı hep devletinin yanında oldu" dedi.

"Bu millet Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ı maşalara teslim etmedi"

Türk milletinin devletinin yanında durduğuna dikkat çeken AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey, "İşte bu millet buna fırsat vermedi İstanbul'da vermedi, Ankara'da vermedi, İzmir de vermedi bu devletin Cumhur reisi olan Tayyip Erdoğan'ı bu maşalara teslim etmedi. Kars'takiler de burada yığıldı emniyeti birilerine teslim etmedi bunu Türkiye Cumhuriyeti de bilecek bizler de bileceğiz torunlarımız da bilecek" şeklinde konuştu.

"Türkiye'nin her köşesinde beraber olduk"

Bayrağın, vatanın partisi olmadığını ifade eden Milletvekili Selahattin Beyribey, "Bu işin partisi yok. Bayrağın partisi olmaz. Vatanın partisi olmaz. Milletin partisi olmaz. Hepimiz biriz, hepimiz beraberiz, hepimiz buralara geldik, hepimiz Türkiye'nin her köşesinde beraber olduk. Başbakanımız açıkladı peşinden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı açıkladı, peşinden Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı açıkladı, peşinden HDP meclisteki törende imza koydu, onlarda kınadılar" şeklinde konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, 'Bayrağın, Vatanın Partisi Olmaz!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement