AK Parti Kars Milletvekilleri Sarıkamış Karaurgan'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekilleri Sarıkamış Karaurgan'da

AK Parti Kars Milletvekilleri Sarıkamış Karaurgan\'da

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof.Dr.Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Sarıkamış'a bağlı Karaurgan Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Milletvekilleri Prof.Dr.Kılıç ve Arslan, burada köylülerle bir süre sohbet etti.

07.12.2013 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Sarıkamış'a bağlı Karaurgan Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Kılıç ve Arslan, burada köylülerle bir süre sohbet etti. Köylülerin istek ve sorunlarını dinleyen vekiller, daha sonra köyde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını da yerinde yerin de incelediler.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgilerde alan AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, amaçlarının Kars'ın her köşesine hizmet götürmek olduğunu belirttiler.

Sürekli Kars'ta bulunarak hükümetin kentte yaptığı yatırımları yakından takip eden milletvekilleri, kentin gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade ettiler.

Kars'ın önünün her konuda açıldığına dikkat çeken vekiller, Kars'ın bundan böyle göç veren değil, göç alan iller arasında yerine alacağını kaydettiler.

Karaurgan'da yapılan parke yol ve kaldırımların büyük kısmının tamamlandığını vurgulayan AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan; "Biz her hafta Kars'a geliyoruz. Kars'ta neler yapılıyor. Hükümetimiz projelerinin son durumları nedir bunları yerinde görüyoruz. Aksaklıklar varsa bunları ilgili bakanlık veya genel müdürlükle kısa sürede çözüyoruz. Amacımız el birliğiyle Kars'ı kalkındırmak. Bunun için gece-gündüz çalışıyoruz" dediler.

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, beraberindeki Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen ile birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğü'nce yapılan sıcak asfalt yolda da incelemede bulundular.

Vekiller, Sarıkamış'ın Kış Turizmi açısından Türkiye'nin en önemli noktalarından birisi olduğunu hatırlatarak Sarıkamış'ında hükümetin yatırımlarından hakkına düşeni aldığını kaydettiler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekilleri Sarıkamış Karaurgan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement