AK Parti Lapseki Gençlik Kolları Başkan Vekili Hüseyin Dalgın, "Gençler yedek kulübesinde değil, her zaman ilk 11'de olmalıdır" dedi.
Dalgın, parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'de gençlik kollarından gelen 50'ye yakın milletvekili bulunduğunu belirtti.
Türkiye genelinde bin 605 belediye, 136 il genel meclisi üyesi gencin bulunduğunu kaydeden Dalgın, "Partimizin tüm yönetim ve yürütme organlarının yüzde 30'u gençlerden oluşmakta. AK Parti gençliği verdiği değeri ve önemi onlara verdiği görevlerle ortaya koyuyor. Biz gençler yedek kulübesinde değil her zaman ilk on birde olmalıyız" dedi.
Dalgın'ın konuşmasının ardından gündemdeki diğer konular görüşüldü.
- ÇANAKKALE
Son Dakika › Yerel › AK Parti Lapseki Gençlik Kolları Başkan Vekili Dalgın Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.