AK Parti'li Göksel: "Seçimlerin En Önemlisi" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Göksel: "Seçimlerin En Önemlisi"

AK Parti\'li Göksel: "Seçimlerin En Önemlisi"

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "7 Haziran seçimi Türkiye’de daha önce yapılan seçimlerin en önemlisi. Çünkü bu seçim Yeni Türkiye’nin inşası yolunda alınacak en önemli mesafedir" dedi.

21.03.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "7 Haziran seçimi Türkiye'de daha önce yapılan seçimlerin en önemlisi. Çünkü bu seçim Yeni Türkiye'nin inşası yolunda alınacak en önemli mesafedir" dedi.

AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı yapıldı. 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlere yönelik teşkilat çalışmalarının ele alındığı AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel başkanlığında Acem Tekkesi'nde gerçekleştirildi.

Genel seçim çalışmaları kapsamında gündem maddeleri üzerinde görüş alışverişinin yapıldığı toplantıya, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak, seçim hazırlıkları ve seçim koordinasyon merkezlerinin kurulması konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Seçim öncesi teşkilat olarak yapılacak olan çalışmalar üzerine gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletvekili adaylarının belirleme süreçleri devam ederken bizler de 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimde yapacağımız çalışmalar üzerine ilçe başkanlarımız ile birlikte gündemli toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 7 Haziran seçimi Türkiye'de daha önce yapılan seçimlerin en önemlisi. Çünkü bu seçim Yeni Türkiye'nin inşası yolunda alınacak en önemli mesafedir. Bu seçim 2023 vizyonu olarak koyulan hedefin ve akabinde 2053, 2071 hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda ülkemizin istikametini dönülmez bir şekilde belirleyecektir. Aziz milletimiz inşallah yeniden her seçimde olduğu gibi bu seçimde de istikrarına ve istikbaline sahip çıkarak anayasayı değiştirecek milletvekili sayısını meclise gönderecektir" diye konuştu.

Başkan Göksel ayrıca, "Biz istişareye önem veren, aldığı her kararda istişare kültürünü işleten bir partiyiz bu anlamda her zaman iç içe olduğumuz zaman zaman görüş alışverişinde bulunduğumuz sivil toplum kuruluşlarımızın, 23 Mart Pazartesi günü Anakent Sosyal Tesisleri'nde sandık kurarak milletvekili aday adaylarımız için görüşlerine başvuracağız. İnşallah bu demokrasi şölenimizde alınan kararlar Samsunumuz için hayırlara vesile olur" ifadelerini kullandı.

Başkan Göksel'in konuşmasının ardından AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Hakan Karaduman ve AK Parti Samsun İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Ay, seçim çalışmaları hakkında birer sunum gerçekleştirdiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Göksel: 'Seçimlerin En Önemlisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement