AK Parti'li Sekmen; "Bizi İktidardan İndiremeyecekler" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Sekmen; "Bizi İktidardan İndiremeyecekler"

AK Parti\'li Sekmen; "Bizi İktidardan İndiremeyecekler"

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Sekmen, "Kim ne derse desin; bizi iktidardan indiremeyecekler."

28.09.2013 16:09

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Sekmen, "Kim ne derse desin; bizi iktidardan indiremeyecekler. Hatta 2053 ve 2071'de de bizi sandıkta yakalayamayacaklar" dedi.

AK Parti Aydın 54. İl Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Aydın Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Sekmen, AK Parti Aydın Milletvekilleri A. Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Aydın Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantını açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, ilçelerde yapmış oldukları danışma meclislerinin tamamlandığını ve seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade etti. Gün geçtikçe AK Parti'nin Aydın'da daha da güçlenerek yol aldığını belirten Atay, yeni seçilen Efeler İlçe Başkanı ve Söke ilçe başkanlarına yeni görevlerinde başarılar diledi. Aydın'ın bütün ilçelerinden beklentilerin büyük olduğunu öne süren Atay, "Anketlere göre inşallah Söke ve Efeler ilçelerinde favori olarak gösteriliyoruz. Geçtiğimiz ayda bizleri onurlandıran ve değişik ilçeleri gezerek halkın sorunlarını dinleyen Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu'nun ziyaretleri sonucunda ilçelerden olumlu sonuçlar aldık. İlçelerdeki danışma meclislerimizde seçim çalışmaları için bu tür ziyaretlere ihtiyacı olduğunu ve çalışmalarda bu tür ziyaretlerden güç aldıklarını halkımızdan öğrendik. Bu tür ziyaretlerimiz seçim öncesi hız kesmeden devam edecek" dedi.

"MİLLETİN İRADESİNİ KATLETTİLER"

Adnan Menderes'in ölüm yıl dönümünde her sene yapmış oldukları etkinleri bu sene de yaptıklarını fakat bazı noktalarda belediye engeline takıldıklarını iddia eden Atay, "Biz ne olursa olsun demokrasi şehidimiz Adnan Menderes'i unutmadık ve etkinliğimizi iki farklı noktada daha iyi yaptık. Biz hiçbir şekilde riyakarlık yapmadık, dün neysek bugün oyuz. Merhum Menderes 'Yeter artık söz milletindir' dedi ve Türkiye için en iyi ortamları hazırladı ve gerekli yatırımları yaptı. Gerici olarak ifade ettikleri Adnan Menderes'i hunharca katlettiler daha doğrusu milletin iradesini katlettiler. Halkımız bu numaraları yemiyor artık. Bizleri gerici olarak adlandıran bu zihniyet şimdi riyakarlık yapıyor. Gezi eylemlerinde yürüyenler bunlar, referandumda hayır diyen bunlar, 60 darbesini yapanlar da bunlar. Aydın işte bu gericilerin elindedir. İnşallah çalışmalarımız sonucunda bunların elinden alacağız" ifadelerini kullandı.

"6 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN TUTUN UÇAN KUŞLARA KADAR HERKES BİLİYOR"

Ekim ayı içerisinde adayların açıklanacağını öne süren Atay," Aydın Belediyesi'ni hepimizin gayretli çalışmaları sonucunda alacağız. Sandık danışma meclis üyelerimiz çalışmalarını hız kesmeden devam ettirmekte. Şu an itibariyle 120 bin üyemiz var seçimlere kadar 270-280 bin üye hedefliyoruz. AK Parti'nin 2002'den beri yaptığı hizmetleri 6 yaşındaki çocuktan tutun uçan kuşlara kadar herkes biliyor. Bize düşen görev bu hizmetleri hatırlatmak ve anlatmak" diye konuştu.

"BİZİ İKTİDARDAN İNDİREMEYECEKLER"

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarını yakından görmek üzere Aydın'a geldiğini belirti. Yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Sekmen, "Seçim arifesinde bulunuyoruz. Yaptığımız çalışmaları şu 6 ay daha yapalım ve gayret edelim. Netice olarak güzel bir atmosfere doğru gidiyoruz. Hizmetlerimizi, projelerimizi ev ev dolaşıp bireylere anlatmak durumundayız. Örgütlenmek zorundayız. Bir kişi dahi olsa elinde tutmalı ve derdi neyse dinlemeliyiz. İl ve ilçe merkezlerindeki sorunların neler olduğunu tespit edip gerekli projeler hazırladıktan sonra vatandaşa anlatmalıyız. İl ve ilçe belediyelerinde meclis üyesi olacak olanların mahalle mahalle tespit edilmesi gerekiyor. Bir kişiyi atlamadan sokak, mahalle, esnaf herkesin derdine çare olarak yüzlerce insana ulaşmak zorundayız. Hedef 2023. Kim ne derse desin; bizi iktidardan indiremeyecekler. Hatta 2053 ve 2071'de de bizi sandıkta yakalayamayacaklar" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Sekmen; 'Bizi İktidardan İndiremeyecekler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement