AK Parti Malatya Milletvekili Çalık'ın Eniştesi İçin Mevlid Okutuldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık'ın Eniştesi İçin Mevlid Okutuldu

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık\'ın Eniştesi İçin Mevlid Okutuldu

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık'ın eniştesi Osman Ersan için Mevlit okutuldu.

24.08.2012 18:42  Güncelleme: 10:30

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın eniştesi Osman Ersan için Mevlit okutuldu.

17 Ağustos 2012 günü rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi sahibi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Fethiye Ersan'ın eşi olan Osman Ersan (55) için, Nazar Salonu'nda Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlide, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, belediye başkan yardımcıları Fatih Güven, Hasan Atay ve Selim Pilten, Müftü Hacı Yusuf Gül, İl Sağlık Müdürü Nail Umay, İl Halk Sağlığı Müdürü Kemal Şener, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, AK Parti merkez ilçe başkanı Osman Güder, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, AK Partili yöneticiler Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, bazı daire müdürleri, mesleki teşekkül ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çalık ve Ersan ailesi ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

İstanbul'da tedavi görürken vefat eden 3 çocuk babası Osman Ersan'ın cenazesi, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde toprağa verilmişti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Çalık'ın Eniştesi İçin Mevlid Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement