AK Parti Mardin Milletvekili Adayları Midyat'ta Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mardin Milletvekili Adayları Midyat'ta Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Mardin milletvekili adayları Midyat'ta seçim çalışmalarına başladı.

30.04.2011 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin milletvekili adayları Midyat'ta seçim çalışmalarına başladı.

Seçim çalışmalarını başlatmak üzere Midyat'a gelen eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı ve AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, milletvekili adayı Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Bülent Gözü, Edip Demirdağ, Ahmet Karahan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Milletvekili adayları ilçedeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Burada bir açıklama yapan Güler, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hizmet yaptığını, şimdiye kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin en şereflisi ve en kıymetlisinin vatandaşlardan alacağı vekaletle yapacağı hizmetler olduğunu söyledi.

"Mardin milletvekili" unvanının kendisi için tüm unvanlardan daha üstün olduğunu ifade eden Güler, "Türkiye'de istikrar sürecek, istikrarın sürmesi çok önemli. Türkiye 12 Haziran'da çok önemli bir seçim yapacak. Bu seçimin arkasından bir anayasa gelecek. Türkiye'deki bütün meseleleri, başta terör meselesini çözebilecek olan bir anayasa gelecek. Bunun için güçlü bir temsil gerekiyor. Bu irade AK Parti kadrolarında var. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'da var. Ancak bu seçimde sizin desteğiniz çok daha önemli. Mardin'e 6 milletvekilinin seçilmesi için destek verin. Bu kente bir bakanlık getirelim. Gücü bölmeyin, bölünen güç burada güçlü bir temsilciyi sıkıntıya sokar. Sayın Başbakan, 'Çıraklık ve kalfalık dönemi geçti, ustalık dönemi başladı' dedi. 39 sene devlet hizmetinde bulundum. Herhalde bu işin ustası olarak da beni kabul edersiniz" dedi.

Güler ve beraberindeki diğer milletvekili adayları daha sonra Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nasıroğlu, kendilerine 12 Haziran'da başarı dilediklerini söyledi.

- MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Mardin Milletvekili Adayları Midyat'ta Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement