AK Parti Mersin'de Sade Kutlama - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mersin'de Sade Kutlama

AK Parti Mersin\'de Sade Kutlama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanlığı, AK Parti'nin kuruluşunun 12.yıldönümünü kutladı.

15.08.2013 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanlığı, AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıldönümünü kutladı. Mısır'da ki ölümlerden dolayı sade bir kutlama programı gerçekleştirilirken, kutlamada herhangi bir gösteri veya müzik olmadı.

Suphi Öner Öğretmenevinde gerçekleşen kutlama törenine, AK Parti Mersin milletvekilleri Prof. Dr. Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun, İl Başkanı Mekin Merter Salt, MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mekin Merter Salt, AK Parti'nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, kaybolan siyasi imajı tekrar inşa eden ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran parti olduğunu ifade ederek, "Türk siyasetine ve Türkiye'ye kazandırdıklarımızın temelinde neler yattığını görmek için, AK Parti'nin ilkelerini ve hedeflerini iyi anlamak gerekmektedir. Milletin sandığa yansıyan iradesiyle 12 yıldır ilkelerinden ve hedeflerinden taviz vermeden iktidar görevini yürüten AK Parti, ilkeli ve dürüst politika anlayışı ile toplumsal mutabakata verdiği önemle halkımızın teveccühüne mazhar olmuş ve tarihi başarılara imza atmıştır. Hizmette sınır tanımayan bir anlayış içerisinde başarılı 'ak' kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, milletimize göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyor, Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 12. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

"BEN BİLE YAPILANLARI DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN ŞAŞIRIYORUM"

AK Parti'nin 12 yılda gerek Türkiye'de gerekse de dünyada destanlar yazdığını belirten Salt, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben mühendisim ve sanayiciyim, iş adamıyım. Ben bile yapılanlar karşısında şöyle düşündüğüm zaman şaşırıyorum. İnanılmaz şeyler yapıldı. Yapılan okul sayıları, dershane sayıları, hastane sayıları, duble yolları, milli gelirin artışı bunları bilen biliyor. Takdir etmeyen çok küçük bir azınlık. Ben onlara kalbi maalesef ideolojik körlüğe sahip olan insanlar diyorum. Onun için yapılan hizmetleri herkes biliyor. Ak Parti tabanı zaten biliyor. Bizim halkımız bu yapılanları takdir ettiği için her seçimde oylarımız artarak devam ediyor. Yüzde 50 ye dayandık. Bu yapılan gezi olaylarından sonra yapılan anketlerde oyumuz yüzde 52 oldu. Önümüzde ki seçimlerde bunu göreceğiz. Çünkü bu millet hiçbir ayrım yapmadan kendine hizmet götüreni iyi biliyor. Önümüzde yeni seçim var. Bu seçimde inşallah Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni de sizlerin katkısı ve desteği ile alacağız. Bize oy vermeyenlere o zaman belediyeciliği hizmet vermenin ne olduğunu göstereceğiz."

AK Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt ise AK Parti'nin geçmişten ders çıkaran, milletin zaferi olduğunu vurgulayarak, "AK Parti kaybolan siyasi imajı tekrar inşa eden ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran, ülkemiz adına oynanan karanlık oyunların sonuçsuz kalmasının teminatıdır. Ak Parti iktidarıyla 11 yıl önce alınan vekalet ülkemizde reform düzeyinde birçok yeniliğe ismini yazdırmış ve dünya genelinde de adından sürekli söz edilir hale gelmiştir. Bu yenilik kervanına gece gündüz demeden hiçbir engel tanımadan ülkemizin adına yakışır bir şekilde hizmet yolculuğuna başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm teşkilatımız devam etmektedir. Daha nice hizmet yılları temennisiyle, partimizin 12. Kuruluş yıl dönümü hayırlara vesile olmasını diliyor, ilimizin ve ülkemizin bize göstermiş oldukları desteklerinden dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

"AK PARTİ'NİN GÜNDEMİ HER ZAMAN MİLLETTEN YANA, HER ZAMAN HİZMETTEN YANA OLDU"

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise kurulduğu günden buyana Türk halkından büyük destek gören AK Parti'nin, halkın gösterdiği sevgi ve güven sonucu Türkiye ile birlikte hızla büyüdüğünün altını çizerek, "Milletin partisi bugün 12. yılına giriyor. Bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Partimiz geride bıraktığı 12 yılın, 11 yılını millete hizmet ederek geçirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi, iktidara geldiği günden beri sosyal devlet olmanın gereği olarak birçok önemli politikayı hayata geçirdi, bunu lütuf değil bir görev olarak Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gerçekleştirdi. AK Parti'nin gündemi her zaman milletten yana, her zaman hizmetten yana oldu. Her zaman düşüncemiz Türkiye'de taş üstüne taş koymak, milletimizin ihtiyaçlarını daha sağlıklı zeminlerde görebilmektir. Bugün 2023'ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde bir Türkiye var. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin yurt dışındaki saygınlığı artıyor. Türkiye'nin artık kendine öz güveni var. Türkiye, alan el olma noktasından çıkmış, veren el olma noktasına gelmiştir. Türkiye'nin itibarı her geçen gün yükseliyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından milletvekilleri ve İl Başkanı Salt, partililerle sohbet etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Mersin'de Sade Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement