AK Parti Seyhan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seyhan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Seyhan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Seyhan İlçe 52.AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

01.10.2012 12:06

AK Parti Seyhan İlçe 52. Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve ilçe yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ünüvar, "AK Parti her zaman yarın seçim varmış gibi hazırdır. Başbakanımızın yükseltmiş olduğu bu çıtayı bizler aşağıya indirmemeliyiz. Çalışmalıyız, millet için çektiğimiz her sıkıntı hanemize kar olarak yazılacaktır. Birbirimize güvenmeli ve inanmalıyız. Hepimiz bir ve beraberiz" dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ise partinin selameti, teşkilatın yararı ve kamuoyunun huzurunu dikkate alarak çalıştıklarını belirtti. Pamuk, "Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz, Türkiye tarihinin en büyük değişim ve dönüşüm hareketinin Seyhan'da ki temsilcileri olarak, yüklendiğimiz sorumluluğun bilinciyle çalışıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın halkımızın hizmetine sunduğu imkan ve

projeleri sokakta, çarşıda, pazarda tüm vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bizim için seçim bugün veya yarın olmuş fark etmiyor. Ziyaret ve etkinliklerimizde halkımızın teveccühü her geçen gün artmakta ve partimiz çığ gibi büyüme devam etmektedir" diye konuştu.

Göreve geldiği ocak ayından itibaren yaptıkları çalışmaları da anlatan Pamuk şöyle devam etti:

"Göreve atandığımız Ocak 2012'de teşkilatlanmamızı tamamlayarak, Mart 2012'de kongremizi muhteşem bir katılımla gerçekleştirdik. Üye kayıt çalışmalarında yüzde 8 olarak devraldığımız oranı, görevimiz olan yüzde 15'e tamamladık. 15030 kişilik teşkilatımızla 4 ayda ilçemizde ikamet eden 730 bin kişiden 100 bin kişiyi ziyaret ederek, bunlardan 30 bin kişiyi partimize yeni üye olarak kaydettik. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki Yerel Seçimlerin Ekim 2013 tarihinde olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak gelecek yıl Ramazan ayı etkinliklerinin seçim üzerindeki etkisinden hareketle Ramazan'da gelecek yıl için hazırlık yaptık. Hiçbir kamu kaynağı kullanmadan, tamamen hayırsever partililerimizin katkıları ile Ramazan ayında 15 ayrı bölgede toplam 25 kişiye iftar yemeği vererek teşkilatımıza 2013 Ramazan'ı için prova yaptırdık. Yarın seçim olacakmış gibi Seyhan ilçesini 12 bölgeye ayırarak Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarzında teşkilatın heyecan ve dinamizmini sağladık."

Çok sayıda partilinin iştirak ettiği toplantıda ilçe kademeleri ve mahalle temsilcileri de çalışmalarını ve hedeflerini anlatan birer konuşma yaptılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Seyhan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement