AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Partili belediyelerin Türkiye'nin markası olduğunu belirtti.

14.10.2011 13:00

AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Partili belediyelerin Türkiye'nin markası olduğunu belirtti.

Öztürk, parti il binasında düzenlenen Yerel Yönetimler Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'ye mensup belediye başkanlarının görev yaptığı şehirleri çok başarılı bir şekilde geliştirdiğini söyledi.

Belediye başkanlarının bölgelerindeki sorunları hızlı şekilde çözdüğünü ve birbirini örnek alarak daha güzel hizmetler yapılması noktasında çalıştıklarına değinen Öztürk, şöyle konuştu:

"Her belediyenin sağlıklı içme suyu, alt yapı sorunu kalmaması, çevreye yararlı olması gerekmektedir. Bu konuda ilgili bakanlıklarla koordinasyon sağlanarak ortak projeler yürütülmelidir. Belediye başkanları halkla iç içe çok kolay ulaşılabilen aynı zamanda teşkilatlarıyla uyumlu olmalıdır. Belediye başkanlarının tecrübelerini ve başarılarını birbirleriyle paylaşmaları şehirlerine daha çok katkıda bulunacaktır. Bu anlamda AK Partili belediyeler Türkiye'de markadır. Bundan sonraki dönemlerde de bu başarı devam edecektir."

Toplantıya, AK Parti Giresun Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Kemal Kurt, Teşkilat Başkanı Nail İpek, Dereli, Espiye, Eynesil, Görele, Yağlıdere ilçe belediye başkanları ile merkeze bağlı Duroğlu, Çaldağ, İnişdibi, Bulancak Aydındere, Dereli Yavuzkemal, Espiye Soğukpınar, Eynesil Ören, Görele Kırıklı, Aydınlar, Keşap Karabulduk, Piraziz Bozat, Yağlıdere Üçtepe belde belediye başkanları katıldı.

Toplantı, belediye başkanlarının ilçeleri hakkında bilgiler sunması ve görüşlerini belirtmesinin ardından sona erdi.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement