Akdeniz Belediye Meclisi 2014'ün İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Belediye Meclisi 2014'ün İlk Toplantısını Yaptı

Akdeniz Belediye Meclisi 2014\'ün İlk Toplantısını Yaptı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Meclisi, 2014 yılının ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.

07.01.2014 13:44

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Meclisi, 2014 yılının ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.

Akdeniz Belediye Meclisi'nin, Ocak ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk başkanlığında, belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. Çeşitli gündem maddelerinin görüşülerek karara bağladığı toplantıda, meclisin aylık olağan toplantı günlerinin bir önceki mecliste görüşülerek belirlenmesi kararlaştırıldı. Belediye meclisinin 1 aylık tatil döneminin 2014 yılı için Ağustos ayında yapılmasına karar verilen toplantıda, Belediye Meclisi Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi. Gizli oylama ile yapılan seçimler sonucunda Denetim Komisyonu'na Fatmagül Demirtağ, Hüseyin Gür, Fayik Eroğlu, Yahya Deli ve M. Ali Sakar seçildi.

Toplantıda ayrıca, Akdeniz Belediye Meclisi'nin 3 Mart 2011 tarih ve 37 sayılı mülkiyeti Akdeniz Belediyesi'ne ait ayakkabı boyacıları için lostra ve Kiremithane Mahallesi 4402 Sokakta bulunan 19 adet standın belirli bir süre ile Akdeniz Belediyespor'a devredilmesine ilişkin kararının iptal edilmesine yönelik teklif de oybirliği ile kabul edildi.

Son olarak verilen bir önerge ile gündeme alınan, Liman Vergi Dairesi bünyesinde oluşturulacak satış komisyonuna belediye meclis üyeleri arasından 2 kişinin görevlendirilmesine ilişkin teklifin görüşülmesine geçildi. Meclis üyelerinin oybirliği ile satış komisyonunda Ömer Nas'ın asil, Levon Akça'nın ise yedek üye olarak görevlendirilmesine karar verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Belediye Meclisi 2014'ün İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement