Akdeniz Bulvarı 15 Nisan'dan İtibaren Ağır Tonajlı Araçlara Yasak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Akdeniz Bulvarı 15 Nisan'dan İtibaren Ağır Tonajlı Araçlara Yasak

13.04.2012 11:07

Akdeniz Bulvarı, 15 Nisan pazar gününden itibaren ağır tonajlı araçların geçişine yasaklanacak.

Akdeniz Bulvarı, 15 Nisan pazar gününden itibaren ağır tonajlı araçların geçişine yasaklanacak. Yasak 15 Ekim'e kadar geçerli olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karara göre, her yıl 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasını kapsayan turizm sezonu boyunca, ağır tonajlı araçların geçişine yasak olan Akdeniz Bulvarı'nda bu yılki uygulama, 15 Nisan'da başlayacak.

Halen Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yolun düzenlenmesi ve asfaltlanmasına yönelik yürütülen çalışmaların turizm sezonuna kadar tamalanması amacıyla erkene alınan uygulamada, ağır tonajlı araçların Akdeniz Bulvarı'ndan geçişine, 15 Ekim'e kadar izin verilmeyecek.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdeniz Bulvarı 15 Nisan'dan İtibaren Ağır Tonajlı Araçlara Yasak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement