Alanya Kaymakamı Tanrıseven, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Alanya Kaymakamı Tanrıseven, Görevine Başladı

Alanya Kaymakamı Tanrıseven, Görevine Başladı

Muğla'nın Yatağan Kaymakamlığı görevinden Antalya'nın Alanya Kaymakamlığına atanan Hasan Tanrıseven, görevine başladı.

24.09.2014 10:32  Güncelleme: 10:56

Muğla'nın Yatağan Kaymakamlığı görevinden Antalya'nın Alanya Kaymakamlığına atanan Hasan Tanrıseven, görevine başladı.

Alanya Kaymakamlığından İzmir Vali Yardımcılığına atanan Erhan Özdemir için Kaymakamlık binası önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile ilçedeki kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. Alanya Kaymakamlığına atanan Tanrıseven'in de katıldığı uğurlama törenin ardından Özdemir, ilçeden ayrıldı.

Tanrıseven, daha sonra makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisine göreve layık görenlere teşekkür ederek "Bizi buraya layık görenleri mahcup etmemek için geceli gündüzlü çalışacağız. Yapılan hizmetleri geceli gündüzlü çalışarak devam ettireceğiz" dedi.

Alanya'nın Türk turizminin göz bebeği olduğunu dile getiren Tanrıseven, şöyle konuştu:

"Bu markanın değerini artıracak çalışmalar yapacağız. Alanya'nın dünya turizm kenti olması için çalışacağız. Benim gözümde Amerika'nın Miami'si ne ise Alanya'da odur. Alanya'mızı Türkiye'nin Miami'si yapmak için çalışacağız. Sadece turizmde çalışmayacağız. Turizmi geliştireceğiz. İyi noktaya getireceğiz."

Alanya'da turizmden sonra ikinci en önemli projenin kırsal kalkınma olacağını ifade eden Tanrıseven, sadece sahil yörelerine değil, Toroslara kadar uzanan bölgede tarımda özellikle yeni çalışmalar, yeni projeler gerçekleştireceklerini söyledi.

Türkiye'de Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığında son 10 yılda takdirname alan tek kaymakam olduğunu dile getiren Tanrıseven, şöyle devam etti:

" Diyarbakır'da tarım alanında yaptığımız projelerden dolayı bu başarıyı gerçekleştirdik. Şimdi de inşallah burada tarım müdürlüğümüz, ziraat odası ve çiftçilerimizle daha iyi projeler oluşturacağız. Burada üçüncü göz bebeğimiz de Alanyaspor olacak. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Dördüncü projemiz ise Akdeniz Üniversitesi birimleri ve Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ile burayı üniversite kenti haline getirmek."

Bu çalışmaları yaparken yoksulları unutmadıklarını vurgulayan Tanrıseven, ilçedeki tüm yoksullara, kimsesizlere ulaşacaklarını belirtti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alanya Kaymakamı Tanrıseven, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement