Ali Bakan: "Amatör Sporculara Maddi Manevi Desteklerimiz Olacak" - Son Dakika
Yerel

Ali Bakan: "Amatör Sporculara Maddi Manevi Desteklerimiz Olacak"

Ali Bakan: "Amatör Sporculara Maddi Manevi Desteklerimiz Olacak"

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ali Bakan, amatör spor kulüplerine ve sporculara maddi ve manevi destek sunacaklarını ifade etti.
Ali Bakan, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Demir, Türkiye Boks Federasyonu...

18.11.2013 10:56

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Ali Bakan, amatör spor kulüplerine ve sporculara maddi ve manevi destek sunacaklarını ifade etti.

Ali Bakan, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Demir, Türkiye Boks Federasyonu Malatya Turgut Özal Boks Kulübü Derneği'ni ziyaret etti.

Bakan, 19-24 Kasım tarihleri arasında Bayburt ilinde düzenlenecek olan Gruplar Türkiye Finali seçmelerine katılacak olan sporculara başarılar dileyerek, aday gösterilmeleri ve kazanmaları halinde amatör spor kulüplerine ve sporculara maddi ve manevi destek sunacaklarını ifade etti.

Ali Bakan, "Malatya'mızın güzide kulüplerinden olan bu kulübü ziyaret ediyoruz. Bu kulübümüzde 2 milli sporcu bulunmaktadır. Aziz Mutlu ile Aziz Bayduz kardeşlerimiz Türkiye Grup Şampiyonası'na yolcu edeceğiz. İlk 4 içerisinde çıktıklarında da bu kardeşlerimiz Türkiye Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil edeceklerdir. Onların mutlu bir şekilde döneceklerini ümit ediyoruz. Gençlik, sporla uğraşarak her türlü kötü alışkanlıklardan korunmaktadır. Sadece belediyecilik hizmeti ile kalmayacağız. Şehremini olarak burada yaşayan bütün arkadaşlarımız maddi ve manevi yönde kalkındırmaya önem vereceğiz" şeklinde konuştu.

Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı ve Antrenörü Aziz Bayduz ise şöyle konuştu:

"Yaptığımız çalışmalarda Turgut Özal Boks Kulübü, yapılan Türkiye Şampiyonası'nda ilk 4'e giren takım oldu. Kulübümüzde yetişen bir sporcuyu Türkiye'de ilk olarak Dünya Şampiyonası'na gönderdik. Kulübümüzde 500'e yakın sporcumuz bulunmaktadır. Bu sporcularımızla geçen yıl yapılan Türkiye Şampiyonası'nda genç bayanlarda Fatma Dinç adlı sporcumuz Türkiye 2.'si oldu. Sporcularımız bu şampiyonaya da Antrenör Kemal Kargın başkanlığında, 49 kiloda Ertuğrul Özdemir, 60 kiloda da Ahmet Bayduz ve +91 kiloda Aziz Mutlu katılacak. Sporcularımıza başarılar diliyor, iyi dereceler bekliyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Bakan: 'Amatör Sporculara Maddi Manevi Desteklerimiz Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement