Aliağa Belediyesi Personeli Etik Seminerinde - Son Dakika
Yerel

Aliağa Belediyesi Personeli Etik Seminerinde

Aliağa Belediyesi Personeli Etik Seminerinde

Aliağa Belediyesi, kentte hizmet kalitesini arttırmak ve vatandaş- kurum ilişkilerini geliştirmek amacıyla personeline etik semineri verdi.

31.05.2012 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25-3 1 Mayıs tarihlerinde kutlanan Etik Haftası kapsamında Aliağa Belediyesi Etik Komisyonu tarafından düzenlenen seminer Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, YeniŞakran Belediye Başkanı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcıları; Uğur Eren, Münir Nurettin Bayrav, Türkan Güngelen, Aliağa Belediyesi Etik Komisyonu Başkanı Memiş Çelik ve komisyon üyelerinin yanı sıra tüm belediye çalışanlarının katıldığı seminer gün boyu sürdü.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI ETİK SEMİNERİ ALDI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Eğitmeni Avukat Mehmet Gültekin ile Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları Uzmanı Birgül Karagöz tarafından verilen eğitim 3 ayrı oturumda gerçekleşti. İlk olarak Memur, işçi ve sözleşmeli memurlara verilen seminerin ikici oturumu belediye başkanı, başkan yardımcıları, müdür ve birim amirlerine son olarak da hizmet alım personeline verildi.

Eğitmenler Mehmet Gültekin ve Birgül Karagöz katılımcılara "Etkili İletişimde Etik Kavramı ve Güncel Uygulamaları" başlığı altında iletişimde dikkat edilmesi gereken konular, iletişimde söz, ses tonu ve beden dilinin etkisi farklı birçok konuda zaman zaman teorik zaman zaman uygulamalı eğitimler verdi.

BAŞKAN OĞUZ; "SEMİNER FAYDALI OLDU"

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Belediye hizmetlerinin vatandaşa sunulmasında kurum personelinin önemine işaret ederek; "Belediye hizmetlerinin etkin şekilde sunulması için personelimizin eğitimine de büyük önem veriyoruz. Bu seminerimiz kurumda etik kültürünü yerleştirerek, personelimizin görevlerini karar alıp uygularken, kaynakları kullanırken buna göre uygulama yapmalarına yardımcı olacak. Seminerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Aliağa Belediyesi Personeli Etik Seminerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement