Alıcık, Unutulan Değerleri Hatırlatanlara Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Alıcık, Unutulan Değerleri Hatırlatanlara Teşekkür Etti

Alıcık, Unutulan Değerleri Hatırlatanlara Teşekkür Etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Unutulan Değerler adlı Avrupa Birliği projesi için İsabeyli Mahallesindeki misafir öğrencileri ziyaret etti.

15.05.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Unutulan Değerler adlı Avrupa Birliği projesi için İsabeyli Mahallesindeki misafir öğrencileri ziyaret etti.

Türkiye'nin koordinatörlüğünde 11 ülkenin ortak olduğu Avrupa Birliği Hayat boyu öğrenme ve Gençlik programları Forgotten Values (Unutulan değerler) projesinde bu yıl Türkiye'yi temsilen İsabeyli Ortaokulunda devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce başlayan ve büyük ilgi gören UNUTULAN DEĞERLER adlı Avrupa Birliği projesinin koordinatör uygulayıcılığını İsabeyli İlk-Orta Okulu yürütüyor.

Bu yıl Türkiye'yi temsil eden İsabeyli Ortaokulu Proje ekibinin hazırladığı proje ortakları ise Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Belçika, İspanya, Norveç, Finlandiya, Portekiz, Polonya ve Yunanistan'dan oluşuyor. Çocuklar ile yaşlılar arasındaki kuşak farkını ortadan kaldırmayı amaçlayan projenin uygulandığı İsabeyli Mahallesindeki Nazlı Kız Cafede bulunan misafir öğrencileri ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Çocuklarımızın kendi kültürlerini yaşatmasını ve gelecek nesillere aktarmasını sağlamak, unutulan yada unutulmakta olan kültürel değerlerimizin tekrar ortaya çıkarılmasını sağlamak ve çocukların ahlaki değerlerini geliştirmeyi sağlayacak bu projenin İsabeyli mahallesinde yapılmasından dolayı çok mutlu oldum. Amacına ziyadesiyle ulaşan proje için, Avrupa Birliği yetkilileri 'son yıllarda gerçekleşen en değerli projelerden biridir' diyerek, projeden övgü ile bahsetmeleri ise bizim için ayrıca bir gurur kaynağı olmuştur" dedi.

Misafir Öğrenciler ve İsabeyli Ortaokulu Proje ekibi ile bir süre sohbet eden Başkan Alıcık daha sonra projede yer alan çalışmalar hakkında bilgi alıp, oluşturulan stantları gezdi. Bu yıl Türkiye'yi temsil eden İsabeyli Ortaokulu Proje ekibi ile proje ortakları Başkan Alıcık'ın kendilerini İsabeyli Mahallesindeki Nazlı Kız Cafede ziyaretinden sonra Başkan Alıcık'ı makamına gelerek iadeyi ziyarette bulundu. Öğrenciler ve gurup liderlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık projede yer alan her kesi tek tek kutlayarak Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan Nazilliye özgü ürünlerin yer aldığı hediye paketlerini misafirlerine sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alıcık, Unutulan Değerleri Hatırlatanlara Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement