Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yavuzalp Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yavuzalp Açıklaması

Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yavuzalp Açıklaması

Milletvekili aday adayı tanıtım programı için Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine gelen Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp, "Anadolu Partisi olarak bizim baraj sorunumuz yok. Türkiye’de 15 milyon oy kullanmayan insan var bunların tüm oylarına talibiz ve hepsi de Anadolu Partisine oy verecek" dedi.

01.04.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekili aday adayı tanıtım programı için Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine gelen Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp, "Anadolu Partisi olarak bizim baraj sorunumuz yok. Türkiye'de 15 milyon oy kullanmayan insan var bunların tüm oylarına talibiz ve hepsi de Anadolu Partisine oy verecek" dedi.

Genel Başkan Emine Tarhan Ülkeri'n selamını getirdiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Genel Başkan Yardımcısı Yavuzalp, "Tüm Türkiye'de yürekler halk iktidarı için atıyor. İktidar halkı yok saydı, ötekileştirdi. 7 Haziran'da halk bu davaya el koyacak. Bu davaya Anadolu Partisi sizlerle birlikte el koyacak. Anadolu Partisi olarak bizim özel emirler aldığımız kişiler olmayacak. Herkes özgürce konuşacak. Hiç kimse konuşması nedeniyle içeri alınmayacak. Sizlerin yerel ve genel seçimlerde bir oyunuz var. O oyunuzu almak için çeşitli vaatlerde bulunuyorlar. Sizlerin bir oyunuzdan başka bir şeyiniz olmadığınızı biliyor musunuz?" dedi.

Partisi'nin farklı bir siyaset üslubu bulunduğunu söyleyen Yavzualp, "Anadolu Partisi olarak biz alışılmış siyasetin dışında işler yapıyoruz. Anadolu Partisi'nde, kesinlikle baraj sorunu yok. 7 Haziran'da tüm zincirleri kırarak geliyoruz. 7 Haziran'da özgür bir Türkiye olacak. Biz hem ulusalcı, hem muhafazakar hem de Atatürkçü ve Cumhuriyetçiyiz. Kesinlikle bölücü değiliz. Bir orman gibi birlikte özgürce yaşamak istiyoruz. Barajı aşamayacak diyenler 7 Haziran'da görecek. 7 haziran'da adalet yerini bulacak. Anadolu Partisi'nin halkın partisi olduğunu 7 Haziran'da görecekler. Biz seçim bildirgemizde yapamayacağımız işleri değil yapacağımız işlere yer verdik. Bu davaya sahip çıkacağınıza da inancımız tam. Sizlerin vereceği oy çok önemli. Bugün iktidar partisi 12.5 milyona para veriyor. Biz diyoruz ki helalinden kazanalım helalinden yiyelim. Herkesin işi, aşı olsun. Her türlü bölücülüğe karşıyız. Bir olalım. Birlik olalım. 7 Haziran'da Anadolu Partisi iktidarında mutlu olalım" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Anadolu Partisi İlçe Yönetimini ve Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylarını İlçe Başkanı Talip Öztürk tanıttı. Milletvekili aday adayları İlhan Yıldırım ve Ferdi Ertekin, Genel Başkan Emine Ülker Tarhan'a inandıkları için Anadolu Partisi'nden milletvekili aday adayı olduklarını belirtti. Kendilerine teklif geldiğinde hiç tereddüt bile etmediklerini belirten aday adayları, bu yolda en büyük desteği de ailelerinden gördüklerini belirtirken, seçildikleri takdirde Tekirdağ ve Türkiye için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği aday adayı tanıtım programında, Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp, Tekirdağ İl Başkanı Sevtap Trakya, İstanbul İl Başkanı Yavuz Çangel, Çerkezköy İlçe Başkanı Dr. Nurtekin Erol, Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk ve ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, Malkara İlçe Başkanı Ali Çelikören, Tekirdağ Milletvekili aday adayları İlhan Yıldırım, Ferdi Ertekin ve vatandaşlar katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yavuzalp Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement