Anadolu Yıldızları Karate Grup Müsabakası - Son Dakika
Yerel

Anadolu Yıldızları Karate Grup Müsabakası

Anadolu Yıldızları Karate Grup Müsabakası

Ağrı’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Müsabakaları’nda Malatyalı karateciler, başarılı olarak 2. Tura yükseldi.

27.02.2014 18:05

Ağrı'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Müsabakaları'nda Malatyalı karateciler, başarılı olarak 2. Tura yükseldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelindeki yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için hayata geçirilen lig kapsamında yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate 1. Grup Müsabakaları Ağrı'da yapıldı.

Malatya, Bingöl, Tunceli, Van ve Ağrı illerinden 47 sporcunun katıldığı Karate 1. Grup Müsabakaları'nda Malatya'dan 5 bayan sporcu yer aldı. 2 gün süren müsabakalar sonunda Malatya'dan 2 sporcu birinci olurken, 3 sporcu da ikinciliği elde etti.

Karate Malatya İl Temsilcisi Resul Uluca, Ağrı'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate 1. Grup Müsabakaları'nda Malatya ekibi olarak iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Uluca, Karate 1. Grup Müsabakaları'nda Zehra Akkuş ve Zeynep Berda Akkuş'un birinci olarak altın madalya, Berfin Kübra Çiftçi, Hatice Karakuş ve Asiye Topal'ın ikinci olarak gümüş madalya kazandıklarını kaydetti.

Uluca, elde ettikleri başarı neticesinde 14-15 Mart tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak olan 2. Tur müsabakalarına katılma hakkını elde ettiklerini de sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Yıldızları Karate Grup Müsabakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement