Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisini Tamamlama Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisini Tamamlama Çalışmalarına Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kaba inşaatı tamamlandıktan sonra atıl durumda bırakılan Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’ni tamamlamak için harekete geçti. Açık ve kapalı yarı olimpik havuzun yanı sıra konferans salonu, kafeterya ve kondisyon merkezinin yer alacağı tesisin bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

05.04.2023 10:49  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kaba inşaatı tamamlandıktan sonra atıl durumda bırakılan Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi'ni tamamlamak için harekete geçti. Açık ve kapalı yarı olimpik havuzun yanı sıra konferans salonu, kafeterya ve kondisyon merkezinin yer alacağı tesisin bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sincan Belediyesi tarafından 2007 yılında temeli atılan ve kaba inşaatının tamamlanmasının ardından atıl duruma gelen Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi'ni tamamlayarak Başkentlilerin kullanımına kazandırmak için harekete geçti.

24 bin 500 metrekare alandan oluşan tesiste; açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra konferans salonu, kafeterya ve kondisyon merkezi yer alacak. Tesisteki çalışmaların tamamlanmasının ardından Sincan halkı keyifle zaman geçirip spor yapabileceği bir alana kavuşacak.

ABB Başkanı Mansur Yavaş da tesisteki çalışmalarla ilgili Twitter hesabı üzerinden "Sincan'ı çok değerli bir tesis ile buluşturmak için hazırlanıyoruz. Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi'ndeki çalışmalarımızı bu yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açıyoruz. Atıl durumda devraldığımız tesisleri kentimize kazandırmaya devam ediyoruz" mesajını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisini Tamamlama Çalışmalarına Başladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Spor Tesisini Tamamlama Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement