Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Anneler Günü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Anneler Günü"nü kutlayarak, "Anneler hem benim ülkemde hem de bütün dünyada nimetlerin en güzelidir" dedi.

10.05.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Anneler Günü"nü kutlayarak, "Anneler hem benim ülkemde hem de bütün dünyada nimetlerin en güzelidir" dedi.

Soylu, kent merkezindeki Zorlu Grand Otel'de, "Anneler Günü" dolayısıyla aralarında şehit, gazi ve yetim annelerinin de olduğu anneler onuruna kahvaltı verdi.

Kahvaltı öncesi eşi Hamdiye Soylu ile annelerin yanına giderek tek tek kırmızı karanfil veren eden Süleyman Soylu, "cennetin annelerin ayakları altına serildiğini" ifade etti.

Trabzon'un da anne gibi fedakar bir şehir olduğunu anlatan Soylu, dünyanın en cefakar, dirayetli, becerikli ve şefkatli annelerini bu toprakların yetiştirdiğini belirterek, "Annelik herkesin kıymetini anladığı ama beceremediği bir şeydir. Bir erkeğin bunu bilmesi mümkündür ama hissetmesi ve anlaması mümkün değildir. Annelik kadının işi değil üstünlüğüdür" dedi.

"Anneler hem benim ülkemde, hem de bütün dünyada nimetlerin en güzelidir" diyen Soylu, 13 yıldır annelerin Türkiye'de büyük başarılara imza attığını ve ülkedeki başarılı işlerin arkasında annelerin olduğunu bildirdi.

Soylu, AK Parti iktidarı döneminde yapılan faaliyetlere de işaret ederek, "Eğer bu ülkede 2,5 yıldan beri terör dolayısıyla şehit haberi gelmiyorsa bunu anneler olarak dirayetinizle sağlayan sizlersiniz" ifadesini kullandı.

Suriye, Filistin ve Myanmar'daki annelerin de unutulmaması gerektiğini vurgulayan Soylu, dünyanın bütün mağdur mazlum annelerinin tüm annelerden destek, güçlü bir ses ve dua beklediğini söyledi.

AK Parti'nin 13 yıldır milletin hiçbir emanetine ihanet etmediğini belirten Soylu, önümüzdeki genel seçimlerde ülkenin ikinci kalkınma dönemini sürdürebilmesi için tüm kadınlardan destek istedi.

Soylu, Türkiye'de sadece AK Parti'nin iktidarı kaybetmesinin değil, annelerin de kaybetmesinin istendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Onlar sadece Anadolu annelerinin değil dünyadaki bütün onurlu annelerin mağlubiyetini istiyorlar. Mağdur anneler adına çok çalışmamız lazım. Seçime çok az bir zaman kaldı, ev ev bu büyük mücadeleyi, kutlu yolculuğu sürdürmeliyiz. Bize güvenin, sizi mahcup etmeyiz, sizi utandırmayız, sizin yüzünüzü yere baktırmayız."

Kahvaltıya, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Nihat Tosun, Salih Cora, Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement